Brobygning

Brobygning er vejlednings- og undervisningsforløb i overgangen til ungdomsuddannelserne

Brobygning er et vejlednings- og undervisningsforløb på en institution, der udbyder ungdomsuddannelse. Formålet er at give den unge bedre mulighed for og motivation til at vælge og gennemføre en ungdomsuddannelse samt udvikle den unges faglige og personlige kompetencer.

Brobygning tilbydes alle elever i 10. klasse og elever i 9. klasse, som i 8. klasse er vurderet ikke-uddannelsesparate. Herudover tilbydes det også unge uden for skolen, som har brug for afklaring.

Hvis skolen (skolelederen) og Ungdommens Uddannelsesvejledning skønner, at det ikke vil gavne eleven af komme i brobygning, kan eleven undtages for dette.

Et brobygningsforløb varer mellem 2 og 10 dage. I 10. klasse varer den obligatoriske brobygning en uge.

Se også:

29. august 2019

pe

30.09.10
Ordensregler og værdiregelsæt
Skolebestyrelsen fastsætter skolens ordensregler og værdiregelsæt og kan fastsætte principper for anvendelse af foranstaltninger over for elever, der...
01.09.10
Arbejdsmiljø
Et godt arbejdsmiljø på skolen er vigtigt for både børn og voksne.