Skole og Forældres instruktørnetværk

Det landsdækkende instruktørnetværk gennemfører Skole og Forældres kurser og oplæg

Skole og Forældres instruktørnætværk består af forældre der er aktive, eller har været aktive i en skolebestyrelse.
Instruktørerne sikre at alle kurser planlægges i dialog med skolen/kommunen og på kurserne giver instruktørerne konkret input, indsigt i de enkelte temaers muligheder for udvikling på skolen og motivere til videre forløb.
Instruktørerne er uddannet til at formidle den erfaring som Skole og Forældre har samlet gennem årene, og er opdateret på den seneste udvikling omkring folkeskolen.

Instruktøruddannelse og hvordan du kan blive en del af netværket
Skole og Forældres kursusudvalg planlægger og gennemfører med mellemrum et kort uddannelsesforløb for nye instruktører.

Har du lyst til at vide mere og måske blive en del af instruktørnetværket, kan du læse nærmere om uddannelse her eller kontakte sekretariatet: Ingelise Andersen, ia@skole-foraeldre.dk for nærmere information.

Instruktørnetværket består pt. af:
Peter Andersen, Grethe Bremer, Rikke Christensen, Michael Dyrehave, Kristian Frydkjær, Mette With Hagensen, Jens Haugaard, Rikke May, Karsten Juel Lorenzen, Finn Juel Larsen, Christian Junget Madsen, Karen Mogensen, Jan Overby Kirkegaard, Ulla Eichert Sehested, Lars Bøttern Steffensen, Tom Vandsted, Pernille Vilhelmsen.

14. december 2018

ia

11.10.17
Nyt kursus: Forældrenes opbakning til barnets læring
Forældre er en vigtig ressource for deres barns læring, men ofte ved de ikke hvad det er de kan gøre for at støtter og udvikle barnet.
18.12.17
Kontaktforældrenes rolle og muligheder i skolen
Kurset giver input og inspiration til arbejdet som kontaktforældre