Studentermedhjælper til kommunikation

Du er godt i gang med din videregående uddannelse, fx inden for kommunikationsområdet, men har stadig mindst to år tilbage af din uddannelse.

Skole og Forældre søger en studentermedhjælper til primært kommunikationsopgaver, men også forskellige administrative og forefaldende opgaver. Vi forventer, at du er godt i gang med din videregående uddannelse, fx inden for kommunikationsområdet, men at du stadig har mindst to år tilbage af din uddannelse.

Vi søger en studerende, der:

• kan kommunikere så målgruppen rammes og bevæges.
  • er overbevisende i sin omgang med web og sociale medier og hurtigt kan lære at arbejde med disse fra back-end.
  • har flair for IT og kan hurtigt sætte sig ind i nye programmer og systemer.
  • er god til retskrivning.
  • kan samarbejde med de øvrige ansatte i sekretariatet og andre interessenter.
  • er ansvarlig, pligtopfyldende og struktureret.

Vi tilbyder:

• Et både spændende og udfordrende job, hvor du hurtigt vil blive inddraget i foreningens mange aktiviteter.
  • Opgaver i vores kommunikationsafdeling og i forskellige projekter, men der kan også være opgaver, der er mere rutineprægede og praktisk/administrative.
  • En arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kommer med dine egen ideer og initiativer.
  • Du bliver en del af et velfungerende sekretariat med 13 medarbejdere, beliggende i hjertet af København og 5 min. fra Hovedbanegården lige ved Halmtorvet.
  • En løn på 130 kr./t.
  • Opgaver til ca. 10-15 t./uge. Arbejdstiden fastlægges efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgningsfrist onsdag den 16. maj kl. 12. Send din ansøgning og et kort CV til job@skole-foraeldre.dk.
Hvis du har spørgsmål så skriv til kommunikationsansvarlig Stig Poulsen på sp@skole-foraeldre.dk.

Skole og Forældre er landsorganisationen for forældre i folkeskolen og arbejder for at styrke skolebestyrelsernes indflydelse på folkeskolens udvikling og forældrenes indflydelse på deres børns skolegang. Sekretariatet har adresse på Kvægtorvsgade 1, 1710 København V.

26. april 2018

sp

08.06.18
SOF Varde Generalforsamling