Tema- og projektforløb

De fleste skoler har traditioner for tema- eller projektforløb, hvor det normale skoleskema er tilsidesat for en periode

Der er ingen særlige regler for temauger eller projektforløb i folkeskolen, men der er vide rammer inden for gældende lovgivning til i kortere perioder at tilrettelægge undervisningen omkring temaer, hvor eleverne for eksempel arbejder sammen på tværs af årgange og klasseopdelinger.

Skolebestyrelsen kan fastsætte principper for skolens tema- og projektforløb. Se forslag her.

27. marts 2017

pe

01.09.10
Fødeskole
Skole, som afgiver alle sine elever efter 5., 6. eller 7. klasse til en overbygningsskole.
03.03.17
Kostpenge
Hvis kommunalbestyrelsen eller skolebestyrelsen beslutter det, kan skolen opkræve kostpenge af forældrene, der dækker udgiften til elevernes...