Understøttende undervisning

Her kan skolebestyrelserne få hjælp til at lave det lovpligtige princip for understøttende undervisning. Der er principper til inspiration, hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde og links til inspirationsmateriale.

Understøttende undervisning er en af de vigtige nyskabelser i folkeskolereformen og derfor også et område, som skolebestyrelsen skal prioritere højt. Det er en del af det lovpligtige principområde: Undervisningens organisering. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for den understøttende undervisning:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

8. november 2018

pe

13.08.15
Find skolens værdier gennem en idekonkurrence
En effektiv og let tilgængelig metode til at finde frem til værdierne, der skal danne grundlag for skolens værdiregelsæt, kan være "idekonkurrence".
21.05.15
Princip for underretning af hjemmet om elevens udbytte af undervisningen - herunder elevplaner
Skole og Forældre har udviklet dette princip for underretning af hjemmet om elevens udbytte af undervisningen til inspiration til skolebestyrelserne.