Understøttende undervisning

Her kan skolebestyrelserne få hjælp til at lave det lovpligtige princip for understøttende undervisning. Der er principper til inspiration,hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde og links til inspirationsmateriale.

Understøttende undervisning er en af de vigtige nyskabelser i folkeskolereformen og derfor også et område, som skolebestyrelsen skal prioritere højt. Det er en del af det lovpligtige principområde: Undervisningens organisering. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for den understøttende undervisning:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

18. december 2017

pe

25.08.16
Voldelig adfærd
Jeg er formand for en skolebestyrelse og blevet orienteret om en medarbejder på skolen, der har haft en adfærd, der er fortolket af nogle som...
30.06.14
Forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang
Inspiration til skolebestyrelsens arbejde med princippet for forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang.