Dansker vicepræsident for Europas forældre

Skole og Forældres formand Benedikte Ask Skotte blev valgt til vicepræsident i European Parents Association på generalforsamlingen den 28. april.

EPA er paraplyorganisation for 43 forældreorganisationer i 28 europæiske lande. På generalforsamlingen i Liechtenstein, som havde samlet mere end 100 delegerede fra hele Europa, blev Benedikte Ask Skotte udpeget til vicepræsident for organisationen. Hun har været med i EPAs bestyrelse i to år og er altså nu avanceret til den næsthøjeste post i organisationen.

30. april 2012

fzb

05.09.17
Folkeskolen er fuld af nytænkende udviklingsforløb
Hvordan udvikler vi bedst vores fælles folkeskole? Det sætter Skole og Forældre og Danske Skoleelever fokus på for andet år i træk med konkurrencen...
07.03.13
Fire ud af fem forældre tilfredse med skriftlige elevplaner
Forældre er glade for elevplanerne, men mindre end halvdelen får elevplaner i alle fag, viser Skole og Forældres undersøgelse.