Dansker vicepræsident for Europas forældre

Skole og Forældres formand Benedikte Ask Skotte blev valgt til vicepræsident i European Parents Association på generalforsamlingen den 28. april.

EPA er paraplyorganisation for 43 forældreorganisationer i 28 europæiske lande. På generalforsamlingen i Liechtenstein, som havde samlet mere end 100 delegerede fra hele Europa, blev Benedikte Ask Skotte udpeget til vicepræsident for organisationen. Hun har været med i EPAs bestyrelse i to år og er altså nu avanceret til den næsthøjeste post i organisationen.

30. april 2012

fzb

Her underskriver Cecilie Harrits og rådmanden for Børn og Unge i Aarhus Kommune en samarbejdsaftale, der skal styrke forældrenes rolle i de aarhusianske skoler.
15.05.19
Sammen er vi stærkere - også lokalt
Når forældre står sammen på tværs af skoler, bliver deres stemme hørt. Det viser erfaringerne fra Skole og Forældres lokalafdeling i Aarhus, der fik...
01.07.15
Folkeskolen skal have bedre kvalitet og flere penge
Den nye Undervisningsministers vigtigste opgave er at sikre kvaliteten i og finansieringen af folkeskolen, mener Skole og Forældre.