Dansker vicepræsident for Europas forældre

Skole og Forældres formand Benedikte Ask Skotte blev valgt til vicepræsident i European Parents Association på generalforsamlingen den 28. april.

EPA er paraplyorganisation for 43 forældreorganisationer i 28 europæiske lande. På generalforsamlingen i Liechtenstein, som havde samlet mere end 100 delegerede fra hele Europa, blev Benedikte Ask Skotte udpeget til vicepræsident for organisationen. Hun har været med i EPAs bestyrelse i to år og er altså nu avanceret til den næsthøjeste post i organisationen.

30. april 2012

fzb

03.02.11
Uge sex
Der er 150.000 tilmeldte elever til kampagnen, heraf ca. 6000 på ungdomsuddannelserne.
10.10.17
Se de tilmeldte til DM i Skoleudvikling
Skole og Forældre og Danske Skoleelever kårer vinderne af DM i Skoleudvikling den 17. november 2017. Se de 81 deltagende udviklingsforløb her.