Elevernes undervisningsmiljø i fokus på Skole og Forældres landsmøde

Elevernes undervisningsmiljø i fokus på Skole og Forældres landsmøde

De delegerede på Skole og Forældres landsmøde vedtog et arbejdsprogram for foreningen i 2018, der blandt andet har fokus på bedre undervisningsmiljø til skoleeleverne.

Knap 200 delegerede deltog fredag og lørdag i Skole og Forældres landsmøde på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

Landsmødet vedtog et arbejdsprogram for 2018, hvor der blandt andet er fokus på elevernes undervisningsmiljø, både når det gælder ergonomi og indeklima.

På landsmødet blev Rasmus Edelberg genvalgt som næstformand for to år.

Landsformand Mette With Hagensen var ikke på valg ved landsmødet, da hendes valgperiode først udløber til landsmødet næste år.

- Jeg er super glad for, at så mange delegerede ville bruge deres weekend på at tale om folkeskolen på Skole og Forældres landsmøde. Jeg håber landsmødet kan bidrage til at stoppe skolelukninger og stoppe flere kæmpeklasser på folkeskolerne. Jeg håber også, at vælgerne til kommunalvalget på tirsdag hjælper med at sætte den prop i den udvikling. Der skal være folkeskoler i hele Danmark, også ude på landet, og der skal ikke være 28 elever i alle klasserne, siger Mette With Hagensen.

På landsmødet blev Sct. Nicolai Skole i Køge kåret som vinder af DM i skoleudvikling med et projekt om demokrati, hvor eleverne i projektet får reel medindflydelse.
Læs mere om DM i skoleudvikling

Yderligere kommentarer: Mette With Hagensen, landsformand, Skole og Forældre, mobil: 31 71 63 78

Udgivet den

18. november 2017

af

sp

Læs også

13.06.16
Alle skolebestyrelser: Tjek det kommunale skolebudget for 2017
Den nye kommuneaftale betyder, at besparelser på folkeskolen begrundet i omprioriteringsbidraget kan pilles ud af budgetterne i alle 98 kommuner.
26.09.12
Forældreinteresse vigtig for 10. klasse elevers lyst til uddannelse
Forældres interesse i elevens skolegang har stor betydning for elevers motivation for at begynde på en ungdomsuddannelse, viser ny EVA-rapport om 10...