Få tjek på læremidlerne

Et nyt elektronisk værktøj skal hjælpe skolebestyrelser og lærere med at vurdere kvaliteten af nye undervisningsmidler.

Læremiddeltjek er en model til vurdering og sammenligning af læremidler. I Læremiddeltjek vurderes læremidler ud fra seks centrale parametre og vurderingerne vises i en synlig, målbar bedømmelse og dernæst i en kvalitativ bedømmelse med en karakteristik af det enkelte læremiddel.

Skolen og skolebestyrelsen kan bruge værktøjet i forbindelse med godkendelsen af undervisningsmidler.

Det er læremiddel.dk og folkeskolen.dk, der står bag det nye værktøj.

Prøv Læremiddeltjek

Læs nyhed om Læremiddeltjek på UCL’s hjemmeside

31. januar 2011

fzb

01.11.13
Mange gode elementer i erhvervsuddannelsesreform, men også huller
Set fra et forældresynspunkt er der rigtig mange gode elementer i regeringens udspil til en reform af erhvervsuddannelserne, men også mangler.
Kåring af vinderne af DM i Skoleudvikling på Skole og Forældres landsmøde i november 2017.
03.09.18
Sidste års vinder af DM i skoleudvikling: Det vildeste, jeg har oplevet som lærer
Sct. Nicolai Skole i Køge, sidste års vinder af DM i skoleudvikling, oplever en kæmpe interesse for deres udviklingsforløb, Demokratid. DM i...