Få tjek på læremidlerne

Et nyt elektronisk værktøj skal hjælpe skolebestyrelser og lærere med at vurdere kvaliteten af nye undervisningsmidler.

Læremiddeltjek er en model til vurdering og sammenligning af læremidler. I Læremiddeltjek vurderes læremidler ud fra seks centrale parametre og vurderingerne vises i en synlig, målbar bedømmelse og dernæst i en kvalitativ bedømmelse med en karakteristik af det enkelte læremiddel.

Skolen og skolebestyrelsen kan bruge værktøjet i forbindelse med godkendelsen af undervisningsmidler.

Det er læremiddel.dk og folkeskolen.dk, der står bag det nye værktøj.

Prøv Læremiddeltjek

Læs nyhed om Læremiddeltjek på UCL’s hjemmeside

31. januar 2011

fzb

06.02.13
Forældre fremmer fællesskabet
Kampagne om inklusion, faglighed og trivsel. Skolebestyrelserne i din kommune kan få et fælles, gratis kursus.
09.05.12
Bevar elevplanerne
Elevplaner er den eneste skriftlige tilbagemelding fra skolen til forældrene. Karakterer alene udvikler ikke børnene, siger Skole og Forældres...