Få tjek på læremidlerne

Et nyt elektronisk værktøj skal hjælpe skolebestyrelser og lærere med at vurdere kvaliteten af nye undervisningsmidler.

Læremiddeltjek er en model til vurdering og sammenligning af læremidler. I Læremiddeltjek vurderes læremidler ud fra seks centrale parametre og vurderingerne vises i en synlig, målbar bedømmelse og dernæst i en kvalitativ bedømmelse med en karakteristik af det enkelte læremiddel.

Skolen og skolebestyrelsen kan bruge værktøjet i forbindelse med godkendelsen af undervisningsmidler.

Det er læremiddel.dk og folkeskolen.dk, der står bag det nye værktøj.

Prøv Læremiddeltjek

Læs nyhed om Læremiddeltjek på UCL’s hjemmeside

31. januar 2011

fzb

01.02.18
Antallet af henvendelser til Forældrerådgivningen fordoblet på fem år
Hver fjerde henvendelse til Forældrerådgivningen i 2017 handlede om mobning eller mistrivsel. Skole og Forældres formand opfordrer til hurtig og...
17.05.13
Bliv enige om en folkeskolereform!
Skole og Forældre opfordrer partierne bag folkeskoleforliget til at finde en udviklingsorienteret løsning på forhandlingerne om folkeskolereformen.