To gratis eksemplarer af Skole og Forældres nye Skolebestyrelsens håndbog til alle folkeskoler.

To gratis eksemplarer af Skole og Forældres nye Skolebestyrelsens håndbog til alle folkeskoler.

De nyvalgte skolebestyrelser på samtlige danske folkeskoler vil til september modtage en gratis startpakke. Pakken består af to eksemplarer af Skolebestyrelsens Håndbog og fem eksemplarer af Skolebestyrelsens arbejde – introduktion.

Skole og Forældre udgiver til september en nyrevideret udgave af ”Skolebestyrelsens håndbog”. Håndbogen giver alle skolebestyrelsesmedlemmerne en grundlæggende viden og fælles referenceramme for arbejdet i deres skolebestyrelse. Den nye udgave er opdateret i forhold til lovgivning, styrelsesvedtægt og folkeskolereform.

Hæftet ”Skolebestyrelsens arbejde – introduktion” er første hæfte i en serie af 8 hæfter, som behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde.

Begge udgivelser er et led i det kompetenceløft af skolebestyrelserne, som partierne bag folkeskolereformen vedtog sidste år.

Hæfterne udgives med to om året i løbet af de næste fire år.

Hvis I vil være sikre på at have håndbøger til alle skolebestyrelsesmedlemmer i starten af september, kan I allerede nu bestilles yderligere eksemplarer enten som trykt bog eller som e-bog på post@skole-foraeldre.dk eller telefon 3326 1721

Medlemspris / ikke medlem for trykt udgave: 179,- kr./358,- kr.

Medlemspris / ikke medlem for e-bog udgave: 99,- kr./198,- kr.

 

Udgivet den

16. juni 2014

af

fzb

Læs også

10.06.11
Nyt Skolebørn på vej
Til sommer relancerer Skole og Forældre landsorganisationens blad Skolebørn. Det nye blad bliver på ca. 36 sider - altså væsentligt større end i dag...
08.11.13
Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 2
Status i forhold til valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen 2014.