Husk registrering af nye medlemmer

Registrering af nye skolebestyrelsesmedlemmer i Skole og Forældres medlemssystem

I forbindelse med skolebestyrelsesvalget i foråret 2010 er der kommet adskillige tusinde nye skolebestyrelsesmedlemmer.

Alle disse nye medlemmer af Skole og Forældre skal registreres med adresse i vores medlemssystem, sådan at de blandt andet kan få tilsendt bladet Skolebørn.

Alle medlemsskoler har fået tilsendt en mail, hvor registreringsproceduren er beskrevet.

Hvis din skole ikke har fået denne mail, eller der er andre problemer med registreringen i vores medlemssystem, kan I kontakte Tina Sprogøe på ts@skole-foraeldre.dk eller pr. telefon på 3326 1721.

25. oktober 2010

fzb

25.06.13
Læs Forældrerådgivningens årsrapport for 2012
Det er henvendelser om drenge og om specialundervisning, der fylder tiden hos Forældrerådgivningen, viser årsrapporten for 2012.
20.08.14
Kun en ud af 20 skoler nytænker forældreinddragelse
Hvordan kan forældrene støtte deres børns faglige udvikling, hvis der ikke længere skal laves lektier derhjemme? Det har kun ganske få et bud på,...