Husk registrering af nye medlemmer

Registrering af nye skolebestyrelsesmedlemmer i Skole og Forældres medlemssystem

I forbindelse med skolebestyrelsesvalget i foråret 2010 er der kommet adskillige tusinde nye skolebestyrelsesmedlemmer.

Alle disse nye medlemmer af Skole og Forældre skal registreres med adresse i vores medlemssystem, sådan at de blandt andet kan få tilsendt bladet Skolebørn.

Alle medlemsskoler har fået tilsendt en mail, hvor registreringsproceduren er beskrevet.

Hvis din skole ikke har fået denne mail, eller der er andre problemer med registreringen i vores medlemssystem, kan I kontakte Tina Sprogøe på ts@skole-foraeldre.dk eller pr. telefon på 3326 1721.

25. oktober 2010

fzb

10.03.16
Syv ud af ti folkeskoler mangler penge
Syv ud af ti skolebestyrelsesformænd mener der er for få penge på budgettet på deres skole, viser ny undersøgelse fra Skole og Forældre.
18.11.15
Igen i år rekordmange delegerede til Skole og Forældres landsmøde
Skole og Forældre holder landsmøde 20. – 21. november i Nyborg. Omkring 250 delegerede har meldt deres ankomst.