Hvad laver I under lockouten?

Upload et billede, der viser, hvad I gør med jeres børn under lockouten.

Upload et billede:

Hvad gør du med dine skolebørn under lockouten?

Legegrupper, fællespasning i sportshallen eller lektielæsning på sofaen?

Upload et billede, der viser, hvad du og dit barn laver mens der er lockout.

De bedste billeder bliver bragt i næste nummer af Magasinet Skolebørn, der udkommer i juni.

Fremgangsmåde ved upload:

• Klik på upload (en tom mail bliver åbnet)
  • Vedhæft et billede til mailen (KUN ÉT billede pr. mail - send gerne flere mails)
  • Skriv billedets overskrift i mailens emne-felt.
  • Det du skriver i det store tekstfelt i mailen bliver til billedteksten (så husk at slette fx. din signatur) - men skriv gerne dit navn, fx. børnenes navne og skolens navn.

Det er nemt nok, bare prøv.

Se billedgalleriet

Hvis du laver gode videoer om børnenes lockout-dage, kan du også uploade en video:
Send den på mail til dh0vbr08xvnz@m.youtube.com

Du kan se videoerne direkte på vores You Tube kanal

-

Du må selvfølgelig meget gerne sende denne side til en forælder du kender, der har nogle gode billeder eller videoer af børnenes lockoutdage.

3. april 2013

fzb

31.01.11
Lær matematik på mobilen
Matematik på mobilen hedder et nyt koncept, hvor lærere og elever kan downloade små matematikspil til mobiltelefonen.
11.11.14
Rekordmange delegerede til Skole og Forældres landsmøde
Skole og Forældre holder landsmøde 14. – 15. november i Middelfart. Omkring 220 delegerede har meldt deres ankomst.