Landsmøde skal vælge ny formand og nyt arbejdsprogram

Landsmøde skal vælge ny formand og nyt arbejdsprogram

Skole og Forældre holder landsmøde den 16. - 17. november.

Skole og Forældre afholder det årlige landsmøde den 16. - 17. november i Nyborg.

De omkring 115 delegerede forældremedlemmer af skolebestyrelserne på landets folkeskoler skal på landsmødet vælge ny formand efter den afgående, Benedikte Ask Skotte, der har været foreningens formand siden 2008.
I skrivende stund er der én kandidat til den ledige formandspost, den nuværende næstformand Mette With Hagensen. Hun blev indstillet af hovedbestyrelsen som formandskandidat for Skole og Forældre på foreningens hovedbestyrelsesmøde den 7. - 8. september 2012.

Landsmødet skal også vedtage et nyt arbejdsprogram. Hovedbestyrelsens udkast til arbejdsprogram prioriterer tre indsatsområder; inklusion, en styrkelse af skolebestyrelser og forældres stilling i folkeskolen, samt øget videndeling mellem foreningen, medlemmer og forældre.

Læs mere

Udgivet den

14. november 2012

af

Læs også

02.04.24
Flere henvendelser om vold og overgreb end forventet
En gennemgang af samtlige henvendelser til Forældrerådgivningen i årene 2020-2024 viser, at der er flere henvendelser om vold og seksuelle krænkelser...
20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...