Landsmøde skal vælge ny formand og nyt arbejdsprogram

Skole og Forældre holder landsmøde den 16. - 17. november.

Skole og Forældre afholder det årlige landsmøde den 16. - 17. november i Nyborg.

De omkring 115 delegerede forældremedlemmer af skolebestyrelserne på landets folkeskoler skal på landsmødet vælge ny formand efter den afgående, Benedikte Ask Skotte, der har været foreningens formand siden 2008.
I skrivende stund er der én kandidat til den ledige formandspost, den nuværende næstformand Mette With Hagensen. Hun blev indstillet af hovedbestyrelsen som formandskandidat for Skole og Forældre på foreningens hovedbestyrelsesmøde den 7. - 8. september 2012.

Landsmødet skal også vedtage et nyt arbejdsprogram. Hovedbestyrelsens udkast til arbejdsprogram prioriterer tre indsatsområder; inklusion, en styrkelse af skolebestyrelser og forældres stilling i folkeskolen, samt øget videndeling mellem foreningen, medlemmer og forældre.

14. november 2012

fzb

07.10.16
Skolebestyrelsen skal sørge for en god skoledag
Følgeforskning til folkeskolereformen peger på, at skoledagene nogle steder er for lange. Nyt lovforslag peger på skolebestyrelsen som løsningen.
19.03.18
Information om skolens trivselsundersøgelse
Fra den 20. marts begynder skolerne at gennemføre den nationale trivselsundersøgelse.