Leg og lær med dine børn

Leg og lær med dine børn

Skole og Forældre afholder sammen med den europæiske forældreorganisation EPA konferencen "Leg og lær med dine børn" den 3.-4. maj 2019 på UC SYD i Kolding.

17 forældreorganisationer fra 15 lande mødes den 3.-4. maj til konferencen ”Leg og lær med dine børn”. Konferencen afholdes af Skole og Forældre i samarbejde med den europæiske forældreorganisation EPA – European Parents Association.

Arrangementet finder sted på professionshøjskolen UC SYD i Kolding og har fokus på, hvad den danske folkeskole kan tilbyde en europæisk debat om folkeskolen, civilsamfundet og EU.

- Den danske folkeskole er i international topklasse. Derfor er jeg glad for at få lejlighed til at vise nogle af den danske folkeskoles styrker frem for de andre forældreorganisationer i Europa, siger Mette With Hagensen, der er vicepræsident i EPA.

På konferencen bliver der blandt andet fremlagt dansk forskning om børns brug af skærme og inklusion. Konferencen foregår på engelsk.

Læs programmet her

Læs mere om EPA

Yderligere oplysninger: Mette With Hagensen, vicepræsident, EPA, mobil: 31 71 63 78

Udgivet den

30. april 2019

af

sp

Læs også

20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...
Omsorgsplaner i folkeskolen
12.03.24
I hver klasse sidder der to børn uden venner
Ny venskabsundersøgelse, lavet af Skole og Forældres magasin Skolebørn, viser, at der sidder to børn i hver klasse, der ikke har nogen venner i...