Mød Skole og Forældre på Folkemødet

Skole og Forældres formand deltager i adskillige arrangementer på dette års Folkemøde, hvor folkeskolen er et af de store emner.

Næsten alle interessenter omkring folkeskolen deltager i dette års Folkemøde på Bornholm, som finder sted fra torsdag den 16. juni – søndag den 19. juni 2016. Folkeskolen bliver derfor et af de store emner på Folkemødet.

Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, og andre medlemmer af Skole og Forældres forretningsudvalg, deltager i adskillige arrangementer i løbet af Folkemødet.

Se hvilke arrangementer Skole og Forældre deltager i.

I kan følge med i Skole og Forældres aktiviteter på foreningens Facebook-side og på Twitter – ligesom Mette With Hagensen vil kommentere begivenhederne på sin egen Twitter-profil i løbet af Folkemødet.

15. juni 2016

sp

12.10.17
Mere viden om økonomi, samarbejde og indflydelse
Skole og Forældres medlemsundersøgelse viser et behov for foreningens materialer om skolebestyrelsens arbejde med budgettet, samarbejdet i...
10.10.14
Før tilsyn med de nationale test
Skole og Forældre opfordrer skolebestyrelserne til at føre tilsyn med resultaterne af de nationale test på hver enkelt skole.