Mød Skole og Forældre på Folkemødet

Skole og Forældres formand deltager i adskillige arrangementer på dette års Folkemøde, hvor folkeskolen er et af de store emner.

Næsten alle interessenter omkring folkeskolen deltager i dette års Folkemøde på Bornholm, som finder sted fra torsdag den 16. juni – søndag den 19. juni 2016. Folkeskolen bliver derfor et af de store emner på Folkemødet.

Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, og andre medlemmer af Skole og Forældres forretningsudvalg, deltager i adskillige arrangementer i løbet af Folkemødet.

Se hvilke arrangementer Skole og Forældre deltager i.

I kan følge med i Skole og Forældres aktiviteter på foreningens Facebook-side og på Twitter – ligesom Mette With Hagensen vil kommentere begivenhederne på sin egen Twitter-profil i løbet af Folkemødet.

15. juni 2016

sp

14.02.12
Behold det frie skolevalg
Undervisningsministeren vil begrænse det fri skolevalg trods anbefalinger fra ekspertudvalg.
20.01.16
Fokus på principper og tilsyn
Skole og Forældre sætter fokus på principper og tilsyn.