Morten Kruse ny sekretariatsleder i Skole og Forældre

Skole og Forældre har ansat den 45-årige projektchef i Børns Vilkår, Morten Kruse, som ny sekretariatsleder fra 1. august.

Den 1. august tiltræder den 45-årige projektchef i Børns Vilkår, Morten Kruse, som ny sekretariatsleder i Skole og Forældre.

- Morten er en rigtig professionel, der har arbejdet med børn og unge hele sit liv. Oven i købet har han tre børn i den danske folkeskole. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger landsformand i Skole og Forældre, Benedikte Ask Skotte.

Morten Kruse er cand. mag. i filosofi og samfundsfag. Han har tidligere været uddannelsesleder på Professionshøjskolen UCC og pædagogisk-administrativ leder på Krogerup Højskole.

Morten Kruse afløser den nuværende sekretariatschef Niels-Christian Andersen, der går på pension efter 14 år i spidsen for Skole og Forældres sekretariat.

- På hele foreningens vegne vil jeg gerne takke Niels-Christian Andersen for en utrættelig og professionel indsats gennem mange år. Niels-Christian afleverer en veldrevet forening til sin efterfølger. Heldigvis får vi lov til at beholde ham i andre sammenhænge, fordi han nu skal være en af de frivillige rådgivere i Forældrerådgivningen, siger Benedikte Ask Skotte.

Der er afskedsreception for Niels-Christian Andersen den 18. juni kl. 15-17 og reception for Morten Kruse den 15. august kl. 15-17.
Alle medlemmer, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser inviteres hermed til at deltage i receptionerne.

Begge receptioner afholdes i foreningens lokaler på Kvægtorvsgade 1, kld., 1710 København V.

25. maj 2012

fzb

23.04.15
Klar til inklusion i folkeskolen?
Se nye materialer til bedre inklusion i folkeskolen – for skolebestyrelser, forældre og skolens ansatte.
26.10.10
Nyt EU-projekt om læring i familier
Skole og Forældre med i nyt europæisk projekt om læring i familier