Ny næstformand og Ny Nordisk Skole på landsmøde

Skole og Forældre fik ny næstformand og blev præsenteret for Ny Nordisk Skole på Skole og Forældres landsmøde.

Skole og Forældre afholdt landsmøde den 18. - 19. november 2011.

På landsmødet fik Skole og Forældre blandt andet ny næstformand, da den hidtidige næstformand Jens Darket ikke genopstillede.

Ny næstformand blev Mette With Hagensen, mangeårigt hovedbestyrelsesmedlem og instruktør.

- Jeg ser især frem til at tegne foreningen indadtil og til arbejde for, at flere forældre i den danske folkeskole finder ud af, at Skole og Forældre er deres forening. Det er i Skole og Forældre, at de kan få gode råd, vejledning om skolebestyrelsesarbejdet og danne netværk med andre aktive og interesserede forældre, siger Mette With Hagensen.

Mette With Hagensen er uddannet cand. merc. og arbejder som lektor på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Mette har 3 børn i folkeskolen.

Skole og Forældres landsmøde fik også besøg af den nye Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini.
Hovedpunkterne i ministerens tale var dels en invitation til at deltage i ministerens projekt ”Ny Nordisk Skole”, der skal levere de fremtidige sigtelinjer for folkeskolen, dels en opfordring til at komme med forslag til konkrete forsøgsprojekter, der kan sættes i gang med det samme.

- Jeg er glad for ministerens invitation til at deltage i et partnerskab om at udvikle folkeskolen. Skole og Forældre vil selvfølgelig levere kvalificerede input til både forsøgsprojekter og det overordnede skoleudviklingsprojekt Ny Nordisk Skole, siger Skole og Forældres landsformand Benedikte Ask Skotte.

Landsmødet vedtog blandt andet et nyt arbejdsprogram og valgte en ny hovedbestyrelse.

Se video m.m. fra landsmødet.

21. november 2011

fzb

04.02.15
Plads til forbedring, hvis alle elever skal blive så dygtige som de kan
Hver tredje forælder mener, at skolen kun i ringe grad motiverer deres barn til at lære, viser ny undersøgelse fra magasinet Skolebørn.
26.11.10
Lad os satse på skole-hjem-samarbejdet, Tina Nedergaard
I dag er det allerede sådan, at et barn i akutte problemer, kan blive afhentet af forældrene. At skrive det ind i loven er et helt forkert signal. Vi...