Se de tilmeldte til DM i Skoleudvikling

Se de tilmeldte til DM i Skoleudvikling

Skole og Forældre og Danske Skoleelever kårer vinderne af DM i Skoleudvikling den 17. november 2017. Se de 81 deltagende udviklingsforløb her.

Vinderen af DM i Skoleudvikling kåres 17. november 2017 på Skole og Forældres landsmøde. 1. præmien er på kr. 50.000 kroner, og i alt er der præmier for 100.000 kroner på spil.

DM i Skoleudvikling er skabt for at sætte fokus på de mange nytænkende udviklingsforløb, som folkeskolen er fuld af i disse år.

Se alle de tilmeldte forløb til DM i Skoleudvikling 2017 på www.dmskoleudvikling.dk

Sidste års vinder gjorde op med fejlfinderkulturen

Eltangs Skoles opgør med fejlfinderkulturen og skolens systematiske fokus på bæredygtig innovation gjorde skolen til vinder af DM i skoleudvikling 2016.

- Det var overraskende og en stor ære for os at vinde DM i skoleudvikling med forløbet BID – bæredygtighed, innovation og design. Det betyder meget for personale og forældre at modtage en sådan anerkendelse og vores elever er rigtig stolte over diplomet, siger viceskoleleder på Eltang Skole, Karin Eriksen.

DM i skoleudvikling indsamler udviklingsforløbene i folkeskolen. Via hjemmesiden www.dmskoleudvikling.dk formidles de videre til alle folkeskoler i Danmark. På den måde deler DM i skoleudvikling god praksis.
Samtidig hyldes de indsatser, som skolens personale og partnere sætter i gang.

Yderligere oplysninger: Projektleder Poul Exner, Skole og Forældre, telefon 33 86 02 08. E-mail: pe@skole-foraeldre.dk

Udgivet den

10. oktober 2017

af

sp

Læs også

19.06.12
Tilbud: Materialer til forældre med børn i indskolingen
Restsalg af materialer til indskolingen så længe lager haves. Køb de to foldere og plakat til langt under halv pris.
18.06.13
Nyt Skolebørn på gaden
Hold øje med det nye nummer af Skolebørn i din postkasse og på forældreintra. Stort tema om lektier med masser af fakta og guides til forældre.