Notice: serialize(): __sleep should return an array only containing the names of instance-variables to serialize in DrupalDatabaseCache->set() (line 465 of /var/www/skole-foraeldre.dk.v1/docroot/includes/cache.inc).
LÆR MED DIT BARN
LÆR MED DIT BARN
Her kan du finde gode råd og tips til metoder, aktiviteter, hjælpemidler og forskning i forhold til dit barns læring.
Her får du fire råd til, hvordan du som forældre kan opbygge dit barns hjerne og styrke dets evne til at mestre de udfordringer, det møder i hverdagen.
Ud med ros og præmier. Ind med udfordrende mål og gode råd til at opnå dem. Feedback er dobbelt så effektivt som hjemmearbejde, og endnu bedre, hvis det gøres rigtigt.
Hvis vores børn skal være innovative og kreative, skal de have numsen væk fra skolebænken og ud for at udforske, afprøve og eksperimentere, påpeger hjerneforsker, Kjeld Fredens.
Tørre regnestykker og kedelige verber kan blive både spændende og sjove, hvis man møder barnets specifikke behov og integrerer læring i hverdagen som hyggelige familieaktiviteter.
Engang var lektier det, man ikke kunne nå i timen. Sådan er det ikke mere. På mange skoler er lektier en anden måde at tilegne sig stoffet på, et supplement til det, børnene gør i skolen.
Børnene opfatter ikke, om et ord stammer fra engelsk eller fra dansk. For dem er det bare en betegnelse, der dækker det, de vil udtrykke. F.eks. spurgte en pige i starten af 3.
Eleverne skal med dette fag ud for at undersøge, hvad selve livet er. De skal undre sig over liv og død, godt og ondt, lykke og lidelse, retfærdighed og uretfærdighed, tilgivelse og fjendskab.
Det bliver pludselig let at dividere, når en kasse is skal deles ud til vennerne på en varm sommerdag. Og det giver mening at kunne omregne gram til litermål, når der skal bages kage.
Når man har fri, skal der selvfølgelig hygges med ungerne. Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og træn stavning, tabeller og fremmedsprog samtidig med, at I har det sjovt sammen?
Gør lektierne til en leg! Som forælder kan man på en sjov og motiverende måde træne forskelligt fagligt stof med sit barn samtidig med, at I begge får bevæget sig.
Hvordan var det nu lige med Ohms lov? Og hvad er forskellen egentlig på elektroner, neutroner og protoner? Puds dine kundskaber af med bogen her, så du kan hjælpe dine børn med lektierne.
Leg med tal og former er en praksisbog til børnehaven og børnehaveklassen, der beskriver, hvordan man kan skabe basis for matematisk forståelse gennem leg.
"En visuel guide til engelsk" er, hvad enhver der skal tale og skrive engelsk har brug for. Bogens inspirerende visuelle tilgang til stoffet med diagramm...
Er du interesseret i computerspil og animation? Vil du gerne lære at kode dine egne computerprogrammer? Denne bog er hvad enhver spirende computerprogrammør har brug for.
Her er bogen for dig, der synes, at det er svært at hjælpe med dit barns matematiklektier! Ved hjælp af denne håndbog kan du som forælder hjælpe dit barn med lektierne gennem hele skoletiden.
I "Hjem og skole" fremlægger og diskuterer Thomas Nordahl forskning i skole-hjem-samarbejdet. Han analyserer forældrenes og skolens rolle og betydning for børns og unges læring og udvikling.
Målet for denne rapport er at kortlægge relevant forskningslitteratur om et styrket samarbejde mellem forældre og dagtilbud samt skole omkring socialt udsatte børns læring.
Undersøgelsen belyser, hvordan forældrene ser på folkeskolen efter indførelsen af folkeskolereformen, samt om der er en udvikling i forældrenes oplevelse fra 2014 til 2016.