Skole og Forældres privatlivspolitik.

Skole og Forældre er en landsdækkende organisation for skolebestyrelser på de danske folkeskoler, der har hovedparten af folkeskolerne som medlemmer.
Skole og Forældre har for alle folkeskoler registreret skolens ledelse og skolebestyrelsesformand med almindelige oplysninger (Navn, adresse, email, telefonnummer) for at kunne informere alle folkeskoler om emner af fælles interesse indenfor skolebestyrelsernes aktiviteter og lovgivning.
Skole og Forældre har for alle medlemsskoler registreret skolebestyrelsernes medlemmer i sit medlemssystem med almindelige oplysninger og med deres roller i skolebestyrelsen hhv. Skole og Forældre - med det formål at kunne kontakte det enkelte skolebestyrelsesmedlem i forbindelse med foreningens virke og drift.
Vi sletter alle personoplysninger, når vi får besked om, at et skolebestyrelsesmedlem er udtrådt, medmindre andet aftales med konkrete personer (Fx. tidligere hovedbestyrelsesmedlemmer, æresmedlemmer m.v.). Denne sletning varetages i praksis af hver enkelt medlemsskole, hvorfor henvendelse om dette også kan ske til skolesekretæren.

Nyhedsbreve
Skole og Forældre udsender en række nyhedsbreve, hvor du tilmelder dig med din email-adresse m.v. og hvor du kan framelde dig igen. Skolebestyrelsesmedlemmer på medlemsskoler bliver tilmeldt medlemsnyhedsbreve automatisk. Skole og Forældre udarbejder statistik i forbindelse med de tilmeldtes brug af nyhedsbrevene, herunder antallet, der åbner hhv. klikker i nyhedsbreve, samt hvem, der klikker, ud fra email-adresse. Statistikken udarbejdes ved hjælp af den standard-funktionalitet, som de forskellige mailudsendelses-programmer har.
Email-adresserne kan også blive brugt til at oprette målgrupper i Facebook, så Skole og Forældre kan sende Facebook-opslag til de personer, der har tilmeldt sig nyhedsbreve (- og som har oprettet en Facebook-profil med samme mailadresse).
Disse oprettede Facebook-målgrupper kan endvidere blive brugt til at oprette såkaldte lookalike målgrupper, hvor Facebook finder de af den tilmeldtes Facebook-venner, der mest ligner tilmeldte og opretter en målgruppe på den baggrund. Oprettelsen af lookalike målgrupper bruger den profilering, som Facebook benytter sig af. Skole og Forældre kender ikke identiteten på dem, der sendes opslag til - med mindre personerne synes godt om, kommenterer eller deler et opslag, der er sendt ud til en lookalike målgruppe..
Skole og Forældre udsender pt. mails fra mailchimp.com, conferencemanager.dk og fra Skole og Forældres CRM på egen server gennem Clickdimensions.com

Undersøgelser
Skole og Forældre inviterer tilmeldte til nyhedsbreve samt medlemmerne til at deltage i undersøgelser via email. Vi udarbejder i den forbindelse statistik og målgrupper (inkl. lookalike målgrupper) på baggrund af besvarelserne. Rådata fra undersøgelserne opbevares hos www.surveymonkey.com og slettes igen efter senest fem år. Undersøgelserne er ikke anonyme, da Skole og Forældres medarbejdere med adgang til SurveyMonkey vil kunne identificere enkeltbesvarelser på baggrund af email-adresse. Formidlingen af undersøgelsens resultater sker dog altid anonymt, så enkeltbesvarelser bliver aldrig offentliggjort eller formidlet videre.

Magasinet Skolebørn
Skole og Forældre udsender magasinet Skolebørn i trykt udgave til registrerede abonnenter og opbevarer i den forbindelse navn og adresse på abonnenterne.

Hjemmesider

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i, ændret eller slettet de oplysninger, der er registreret. Skole og Forældre opfordrer til, at man selv framelder sig de nyhedsbreve, undersøgelser m.v. som man ikke er interesseret i at få eller deltage i.. Man skal afmelde sig nyhedsbreve enkeltvis, mens alle undersøgelser bliver afmeldt ved afmeldelse af en enkelt undersøgelse.
Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Skole og Forældre på post@skole-foraeldre.dk

Du kan helt undgå registrering
Hvis man helt ønsker at undgå registrering skal man framelde sig alle nyhedsbreve og undersøgelser, samt bruge en browser som www.cliqz.com, en søgemaskine som www.startpage.com og fx browsertilføjelsen uMatrix (i Chrome og Firefox).

24. august 2018

sp

21.09.18
Meget at glæde sig over i budgetforliget i Aarhus
Skole og Forældre Aarhus er tilfreds med, at Aarhus Kommune har droppet de fleste besparelser på folkeskoleområdet i budgetforliget for 2019.
30.08.18
Drop de store nedskæringer på skoleområdet i Århus
Aarhus Kommune skal have råd til en lokal folkeskole i en god kvalitet.