Medlemssystem

Opdatering af skolens oplysninger og skolebestyrelsesmedlemmer i Skole og Forældres medlemsportal

Alle ansvarlige for rettelser på medlemsskolerne har fået tilsendt en mail, hvor adgang til medlemsportalen og registreringsproceduren er beskrevet.

Er du ansvarlig for rettelser kan du tilgå medlemsportalen her og opdatere skolens oplysninger og skolebestyrelsesmedlemmer.

Nye medlemmer af Skole og Forældre skal registreres med adresse og e-mail i vores medlemssystem, så at de blandt andet kan få tilsendt Skole og Forældres magasin Skolebørn.

Hvis din skole ikke har fået denne mail, eller der er andre problemer med registreringen i vores medlemssystem, kan du skrive til sekretariatet på mail post@skole-foraeldre.dk.

22. januar 2019

pe

04.02.14
Hvad er en skolebestyrelse?
Hvad er en skolebestyrelse? Hvad laver den? Og hvad skal der fremover arbejdes med? Det er måske nogle af de spørgsmål, forældrene gerne vil have...
16.01.18
3. infoskrivelse vedr. skolebestyrelsesvalg 2018
Valglogo, plakater, skabeloner til brug for valgkampagnen på skolen