Medlemssystem

Alle nye medlemmer skal registreres i Skole og Forældres medlemssystem, så de blandt andet kan få bladet Skolebørn

Det er typisk skolens sekretær, der registrerer nye skolebestyrelsesmedlemmer.

Alle medlemsskoler har fået tilsendt en mail, hvor registreringsproceduren er beskrevet.

Hvis din skole ikke har fået denne mail, eller der er andre problemer med registreringen i vores medlemssystem, kan I kontakte Tina Sprogøe på ts@skole-foraeldre.dk eller pr. telefon på 3326 1721.

Manualen til systemet kan hentes her. Følgende videoer er supplerende vejledning:

Her vises hvordan du opdaterer i skole og Forældres medlemssystem:

Her vises hvordan du kommer ind i Skole og Forældres medlemssystem, hvis du har glemt kodeordet:

Her vises hvordan du kan rette elevtallet fra skolen:

Her vises hvordan du skal ændre roller på skolebestyrelsen:

4. maj 2017

fzb

10.10.14
Før tilsyn med de nationale test
Skole og Forældre opfordrer skolebestyrelserne til at føre tilsyn med resultaterne af de nationale test på hver enkelt skole.
19.03.15
Rådgivning af medlemmer