Medlemssystem

Opdatering af skolens oplysninger og skolebestyrelsesmedlemmer i Skole og Forældres medlemsportal

Alle ansvarlige for rettelser på medlemsskolerne har fået tilsendt en mail, hvor adgang til medlemsportalen og registreringsproceduren er beskrevet.

Er du ansvarlig for rettelser kan du tilgå medlemsportalen her og opdatere skolens oplysninger og skolebestyrelsemedlemmer.

Nye medlemmer af Skole og Forældre skal registreres med adresse og e-mail i vores medlemssystem, så at de blandt andet kan få tilsendt Skole og Forældres magasin Skolebørn.

Hvis din skole ikke har fået denne mail, eller der er andre problemer med registreringen i vores medlemssystem, kan du kontakte Lizzi Ege Johansen på mail lej@skole-foraeldre.dk eller på telefon på 3386 0204.

19. juni 2018

lej

15.08.14
Velkommen i skolebestyrelsen
Velkomstpublikation til de nye skolebestyrelser, med information, inspiration og ideer.
26.06.18
Motivation i udskolingen
Hvad skolebestyrelsen kan gøre for at bekæmpe kedsomheden og styrke motivationen i udskolingen