• Foto: Maj Carboni

Fordele ved at være medlem af Skole og Forældre.

Det er den enkelte folkeskole, der melder sig ind  i Skole og Forældre, efter beslutning i skolebestyrelsen.

Skolebestyrelsernes organisation
Skole og Forældre er landsorganisation for skolebestyrelser og forældre til børn i folkeskolen jf. organisationens vedtægter.
Knap 90 procent af landets folkeskoler har valgt at være medlem.

Indmeldelse post@skole-foraeldre.dk eller tlf. 33 26 17 21

• Nye medlemmer får en velkomstpakke med bl.a. nogle af Skole og Forældres udgivelser.

Enkeltpersoner og sammenslutninger af forældre, der tilslutter sig foreningens formål, kan tegne et støttemedlemskab.

Medlemsfordele for skolebestyrelsen:

Rådgivning

• Hotline-hjælp på telefon eller mail fra erfarne, professionelle rådgivere hverdage fra kl. 9:00-14:00.
  • Få styr på jeres rettigheder og pligter og få henvisninger til gældende love og regler.
  • Hør om, hvad andre skolebestyrelser har gjort i lignende situationer.

Magasinet Skolebørn

• Magasinet Skolebørn med inspirerende artikler og gode råd til forældre og skolebestyrelsesmedlemmer, udkommer fire gange om året.
  • Otte skolebestyrelsesmedlemmer får tilsendt magasinet i trykt udgave på privatadressen.
  • Alle forældre på medlemsskolerne modtager via Forældreintra link til magasinet online.

Kurser og udgivelser

• Få op til 50 % rabat på Skole og Forældres kurser og udgivelser til skolebestyrelsen om fx skolebestyrelsens beslutningskompetencer, principper og tilsyn.

Nyhedsbreve

• Få jævnlige nyhedsbreve med relevant nyt fra skoleverdenen og gode råd og redskaber til skolebestyrelsesarbejdet.

Politisk arbejde

Kontingent 2017

Medlemskab for skoler
Prisen for medlemskab for skoler består af et momspligtigt basiskontingent og et momsfrit kontingent, som er afhængigt af antallet af elever på skolen.

Basiskontingent udgør 3.114,- kr. inkl. moms pr. år.
Det momsfri kontingent pr. elev udgør 7,97 kr. pr. år.

Tillægsabonnementer på Skolebørn for medlemsskoler, udover de otte abonnementer, som medlemskabet indeholder,  kan tegnes for 283,- kr. inkl. moms pr. stk.

Priseksempler på medlemskab inkl. moms i samlet årligt kontingent
Skole med 400 elever: 6.302,- kr.
Skole med 800 elever: 9.490,- kr.

Støttemedlem af enkeltpersoner og sammenslutning af forældre
Enkeltpersoner og sammenslutninger af forældre, der tilslutter sig foreningens formål, kan tegne et støttemedlemskab, der er uden stemmeret.
Støttemedlemskabet koster 819,- kr. inkl. moms og  inkluderer 1 abonnement på magasinet Skolebørn (i 2017 udkommer magasinet 4 gange), 50 % rabat på organisationens udgivelser, nyhedsbreve, deltagelse i det årlige landsmøde dog uden stemmeret.

Indmeldelse  post@skole-foraeldre.dk eller tlf. 33 26 17 21.

04 september 2017

lej