Skolens arbejde med elevernes læring

Her kan skolebestyrelserne få hjælp til at lave et princip for skolens arbejde med elevens læring. Der er princip til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Princippet for skolens arbejde med elevernes læring støtter den bevægelse fra undervisning til målstyret læring, som er sat i gang af Folkeskolereformen.

Princippet sætter fokus på elementer som individuelle læringsmål, optimering af læring og inddragelse af eleverne i opstilling af mål for egen læring.

Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave et princip for skolens arbejde med elevernes læring

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for skolens arbejde med elevernes læring:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

8. oktober 2018

pe

Billede af en åben kalender og kuglepen
24.05.11
Skolebestyrelsens årsplan
Årsplanen giver overblik over de overordnede områder i skolebestyrelsens arbejde. Forslaget skal tilpasses den enkelte skole.
06.09.16
Kan skolen kræve, at forældrene bruger en dag på skolen?
Flere forældre har klaget til skolebestyrelsen over den planlagte forældredag, hvor forældrene har en dag på skolen med eleverne, mens personalet er...