Skolens arbejde med elevernes læring

Her kan skolebestyrelserne få hjælp til at lave et princip for skolens arbejde med elevens læring. Der er princip til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Princippet for skolens arbejde med elevernes læring støtter den bevægelse fra undervisning til målstyret læring, som er sat i gang af Folkeskolereformen.

Princippet sætter fokus på elementer som individuelle læringsmål, optimering af læring og inddragelse af eleverne i opstilling af mål for egen læring.

Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave et princip for skolens arbejde med elevernes læring

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for skolens arbejde med elevernes læring:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

10. marts 2016

pe

10.03.16
Fællesarrangementer for eleverne i skoletiden, lejrskoleophold, udsendelse i praktik m.v.
Inspiration til at lave princippet for fællesarrangementer for eleverne i skoletiden, lejrskoleophold, udsendelse i praktik m.v.
02.10.15
Inspirationsprincip for skolefritidsordningens virksomhed
Skole og Forældre har udviklet dette princip for skolefritidsordningens virksomhed til inspiration til skolebestyrelserne.