Valglogoer, plakater, skabeloner mv.

Her finder du praktisk materiale til fri download til valgkampagnen på skolen

Valglogo i flere farver
som I kan bruge hvor I ønsker fx hjemmesiden, kommunikation med forældrene, annonce i lokalavisen mv.

Valgplakat A4
Valgplakat A3
Valgplakat A3, med QR til quiz - er klar inden for kort tid

der opfordrer forældrene til at stille op som kandidat til valget. Her kan I sætte dato/periode ind og skrive mere om fx opstillingsmødet. Nedenfor finder I et eksempel på en udfyldt plakat:
Eksempel

Husk at stemme A3
Plakat, der opfordrer forældrene til at stemme på valgdagen. Nedenfor finder I et eksempel på en udfyldt plakat:
​Eksempel

Informationsfolder til forældre
den ene side er udfyldt med grafik, på den anden side kan I skrive den information I ønsker at give jeres forældre om valget fx program for opstillingsmøde, valgproces eller hvorfor det er vigtigt med engagerede forældre. Her kan I også sætte skolens logo ind.
Informationsfolderen kan fx sendes med eleverne hjem i tasken eller uddeles på forældremøder. Nedenfor finder I eksempler på udfyldte informationsfoldere:
Eksempel 1
Eksempel 2

Kandidatopstilling A4
Kandidatopstilling A3

som gør det nemt for forældre at præsentere sig med kort information om hvem de er, hvad de brænder for i skolen og hvorfor de gerne vil repræsentere forældrene i skolebestyrelsen.
Alle kandidatopstillinger kan løbende eller samlet lægges på skolens hjemmeside, forældreintra, printes og hænges op på skolen mv. Nedenfor finder I eksempler på udfyldte kandidatopstillinger:
Eksempel 1
Eksempel 2

Skabeloner til brug på de sociale medier
Få skolebestyrelsesvalget til at leve, også på de sociale medier. Download billedet til dit skrivebord og brug det fx i et facebookopslag.
Skabeloner:
STIL OP til skolebestyrelsesvalget
STEM PÅ MIG
HUSK at stemme

På materialerne er der en QRkode som går til den del af hjemmesiden for skolebestyrelsesvalget, med yderligere forældreinformation.

27. februar 2018

ia

04.02.14
Folkeskoleloven om skolebestyrelser