Cecilie Harrits ny næstformand for Skole og Forældre

• Cecilie Harrits

Cecilie Harrits ny næstformand for Skole og Forældre

Skole og Forældres hovedbestyrelse valgte i weekenden Cecilie Harrits som ny næstformand.

Skole og Forældres hovedbestyrelse har på et møde den 12. januar 2019 valgt Cecilie Harrits som ny næstformand i Skole og Forældre.

Cecilie Harrits er skolebestyrelsesformand på Samsøgades Skole i Aarhus og har været medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse siden 2016. Hun har blandt andet været med til at etablere Skole og Forældres nye lokalafdeling i Aarhus Kommune, som hun også er formand for.

Hovedbestyrelsen valgte på mødet også et nyt forretningsudvalg, der – ud over formand Rasmus Edelberg og næstformand Cecilie Harrits – nu består af:

Susanne Gade Clausen, Silkeborg

Christina Bruun Levinsen, Odense

Sheku Amadu Jalloh, København

Kristina Themsen, Vordingborg

Kenneth Kristensen, Aabenraa

Yderligere kommentarer:

Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil 23 27 05 38

Cecilie Harrits, næstformand, Skole og Forældre, mobil 28 40 50 30

14. januar 2019

sp

10.04.12
Ny kampagne om inklusion
Skole og Forældre skal sammen med Det Centrale Handicapråd gennemføre en oplysningskampagne om inklusion.
01.12.15
Landsmøde 2015
Tema: Kvalitet i undervisningen - det er tilladt at have ambitioner!