Cecilie Harrits ny næstformand for Skole og Forældre

• Cecilie Harrits

Cecilie Harrits ny næstformand for Skole og Forældre

Skole og Forældres hovedbestyrelse valgte i weekenden Cecilie Harrits som ny næstformand.

Skole og Forældres hovedbestyrelse har på et møde den 12. januar 2019 valgt Cecilie Harrits som ny næstformand i Skole og Forældre.
Cecilie Harrits er skolebestyrelsesformand på Samsøgades Skole i Aarhus og har været medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse siden 2016. Hun har blandt andet været med til at etablere Skole og Forældres nye lokalafdeling i Aarhus Kommune, som hun også er formand for.

Hovedbestyrelsen valgte på mødet også et nyt forretningsudvalg, der – ud over formand Rasmus Edelberg og næstformand Cecilie Harrits – nu består af:

Susanne Gade Clausen, Silkeborg
Christina Bruun Levinsen, Odense
Sheku Amadu Jalloh, København
Kristina Themsen, Vordingborg
Kenneth Kristensen, Aabenraa

Yderligere kommentarer:
Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil 23 27 05 38
Cecilie Harrits, næstformand, Skole og Forældre, mobil 28 40 50 30

14. januar 2019

sp

04.05.15
Kommuneforhandlinger skal give bedre kvalitet i folkeskolen
Kommunernes udgift pr. elev i folkeskolen var i 2014 på linje med udgiften i 2009. Derfor er det tid til at investere i folkeskolen.
30.04.19
Leg og lær med dine børn
Skole og Forældre afholder sammen med den europæiske forældreorganisation EPA konferencen "Leg og lær med dine børn" den 3.-4. maj 2019 på UC SYD i...