Information til forældre

Sådan stiller du op som kandidat til skolebestyrelsesvalget 2018
  1. Udfyld kandidatopstillingsskabelonen, hvor du fortæller hvem du er, om dit engagement i skolen og hvorfor du gerne vil repræsentere forældrene i skolebestyrelsen. Link til skabelon for kandidatopstilling. Skabelonen er også indrettet til at printe og hænge op på skolen som valgplakat.

2. Kontakt din skolebestyrelsesformand og/eller skoleleder og fortæl, at du gerne vil stille op og send din udfyldte kandidatopstilling til dem.

3. Deltag i opstillingsmøde på skolen

Hvis du vil vide mere om skolebestyrelsen, inden du stiller op:

• Artikel i Skolebørn om, hvorfor du bør stille op og hvad du kan få indflydelse på. Læs artiklen her.
  • Introduktionshæfte til skolebestyrelsesarbejdet, link
  • Gratis e-learningskursus med en lidt dybere forståelse af arbejdsområder mv. link
  • Oversigt over skolebestyrelsernes rammer og muligheder for valget. Her kan man også se love, regler og generelle informationer vedrørende skolebestyrelsesvalget 2018, link

God valgkamp!

12. februar 2018

ia

09.02.17
Inspirationsprincip for skolens arbejde med motion og bevægelse
Skole og Forældre har i samarbejde med Dansk Skoleidræt og DGI formuleret dette princip for skolens arbejde med motion og bevægelse til inspiration...
07.02.17
Kan kommunalbestyrelsen beslutte, at en af dem skal deltage i vores skolebestyrelsesmøde?
På vores naboskole er der en kommunalpolitiker, der deltager i skolebestyrelsesmøderne som repræsentant for kommunalbestyrelsen. Er det lovligt?