Information til forældre

Sådan stiller du op som kandidat til skolebestyrelsesvalget 2018
  1. Udfyld kandidatopstillingsskabelonen, hvor du fortæller hvem du er, om dit engagement i skolen og hvorfor du gerne vil repræsentere forældrene i skolebestyrelsen. Link til skabelon for kandidatopstilling. Skabelonen er også indrettet til at printe og hænge op på skolen som valgplakat.

2. Kontakt din skolebestyrelsesformand og/eller skoleleder og fortæl, at du gerne vil stille op og send din udfyldte kandidatopstilling til dem.

3. Deltag i opstillingsmøde på skolen

Hvis du vil vide mere om skolebestyrelsen, inden du stiller op:

• Artikel i Skolebørn om, hvorfor du bør stille op og hvad du kan få indflydelse på. Læs artiklen her.
  • Introduktionshæfte til skolebestyrelsesarbejdet, link
  • Gratis e-learningskursus med en lidt dybere forståelse af arbejdsområder mv. link
  • Oversigt over skolebestyrelsernes rammer og muligheder for valget. Her kan man også se love, regler og generelle informationer vedrørende skolebestyrelsesvalget 2018, link

God valgkamp!

12. februar 2018

ia

24.02.17
Elevernes udvikling i skolens faglige og sociale fællesskaber
Inspiration til skolebestyrelsens arbejde med princippet for elevernes udvikling i skolens faglige og sociale fællesskaber
25.08.16
Mere indflydelse på dialogmøderne?
I vores kommune består de lovpligtige to årlige dialogmøder mellem skolebestyrelsesmedlemmer og byrådspolitikere næsten udelukkende af...