Alt om folkeskolereformen

Få overblik over blandt andet Undervisningsministeriets materialer om folkeskolereformen.

Undervisningsministeriet har udgivet en lang række materialer m.v., som kan bruges på den enkelte skole, når folkeskolereformen skal implementeres.

Her er en oversigt over de vigtigste materialer på Undervisningsministeriets hjemmeside om folkeskolereformen:

Varieret skoledag – bevægelse, lektiehjælp, den åbne skole og understøttende undervisning

Undervisning og læring – læringsmål, klasseledelse og inklusion

Kompetencer og viden – læringskonsulenter og ressourcecenter

Skoleledelse og styring – daglig skoleledelse og nationale mål

De nye Fælles Mål – hvad skal eleverne lære i skolen

Lovgivning – overblik over lovgivning, bekendtgørelser m.v.

Læs også Skole og Forældres materialer, links m.v. om:

Skolebestyrelsens arbejde generelt

Folkeskolereformen

18. august 2014

fzb

29.11.16
Merete Riisager kan nå sine mål gennem skolebestyrelsen
Den nye undervisningsministers mål om øget tilfredshed i folkeskolen nås bedst og hurtigst gennem øget indflydelse til skolebestyrelsen.
20.12.16
Hjælp til høringssvar om budgetmodeller
Vores kommune har bedt om et høringssvar til en række mulige budgetmodeller for folkeskolen. Kan vi få noget sparring i den forbindelse?