Alt om folkeskolereformen

Få overblik over blandt andet Undervisningsministeriets materialer om folkeskolereformen.

Undervisningsministeriet har udgivet en lang række materialer m.v., som kan bruges på den enkelte skole, når folkeskolereformen skal implementeres.

Her er en oversigt over de vigtigste materialer på Undervisningsministeriets hjemmeside om folkeskolereformen:

Varieret skoledag – bevægelse, lektiehjælp, den åbne skole og understøttende undervisning

Undervisning og læring – læringsmål, klasseledelse og inklusion

Kompetencer og viden – læringskonsulenter og ressourcecenter

Skoleledelse og styring – daglig skoleledelse og nationale mål

De nye Fælles Mål – hvad skal eleverne lære i skolen

Lovgivning – overblik over lovgivning, bekendtgørelser m.v.

Læs også Skole og Forældres materialer, links m.v. om:

Skolebestyrelsens arbejde generelt

Folkeskolereformen

18. august 2014

fzb

10.05.17
Samarbejdet med skolelederen
Hvis man har et godt samarbejde, baseret på tillid og god kommunikation, og har man fokus på fælles mål og værdier, kan man nå langt og skabe den...
04.02.15
Plads til forbedring, hvis alle elever skal blive så dygtige som de kan
Hver tredje forælder mener, at skolen kun i ringe grad motiverer deres barn til at lære, viser ny undersøgelse fra magasinet Skolebørn.