Guide til kontaktforældre

Køb folderen "Guide til kontaktforældre" til jeres nye kontaktforældre.

Langt de fleste skoler har en kontaktforældreordning, men ofte er der uklarhed om deres rolle og opgaver. Skole og Forældre har derfor udarbejdet en folder ”Guide til kontaktforældre”, så kontaktforældrene kan komme godt i gang med arbejdet fra starten af det nye skoleår.

Kontaktforældre udfører en vigtig opgave. De arrangerer sociale aktiviteter, som ryster klassen sammen, og de fungerer samtidig som et vigtigt bindeled mellem klassen forældre, lærere og pædagoger og mellem forældrene og skolens bestyrelse og ledelse.

Folderen findes i en trykt udgave.

Køb Guide til kontaktforældre
Folderen ”Guide til kontaktforældre” kan købes i Skole og Forældres webbutik eller ved at ringe på telefon 3326 1721.

Pris for medlemmer
Minimumssalg 20 stk.

Medlemspris: 275,- kr. for 20 stk. – herefter kan yderligere eksemplarer købes til 13,75 kr. pr. stk.
Rabat ved køb af 50 stk. 600,- kr. og yderligere rabat ved køb af 100 stk.: 1000,- kr.
Priserne er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

Pris for ikke medlemmer
Minimumssalg 20 stk.

Ikke-medlemspris: 550,- kr. for 20 stk. – herefter kan yderligere eksemplarer købes til 27,50 kr. pr. stk.
Rabat ved køb af 50 stk. 1200,- kr. og yderligere rabat ved køb af 100 stk.: 2000,- kr.
Priserne er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

12. august 2015

sp

09.05.12
Bevar elevplanerne
Elevplaner er den eneste skriftlige tilbagemelding fra skolen til forældrene. Karakterer alene udvikler ikke børnene, siger Skole og Forældres...
25.04.13
Skole og Forældre roser partierne bag indgrebet for at tage ansvar
Skole og Forældres formand er meget tilfreds med, at partierne bag det kommende regeringsindgreb nu stopper skolekonflikten.