Mette With Hagensen ny formand for Skole og Forældre

De delegerede på Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag ny formand og næstformand, samt nyt arbejdsprogram.

Skole og Forældre valgte ny formand på landsmødet i Nyborg lørdag den 17. november.
Ny formand blev den hidtidige næstformand Mette With Hagensen.

Mette With Hagensen afløser Benedikte Ask Skotte, der har været foreningens formand siden 2008.

- Jeg er utrolig glad for at være valgt til ny formand for Skole og Forældre. Mit mål er at sikre forældre og skolebestyrelser en vedblivende indflydelse på, hvordan folkeskolen udvikler sig, siger den nyvalgte formand, Mette With Hagensen.

- Folkeskolen er en fantastisk institution og et af de få steder, hvor alle forskellige mennesker møder hinanden. Det er folkeskolens store styrke, siger hun.

Landsmødet valgte også ny næstformand. Det blev det nuværende hovedbestyrelsesmedlem Finn Juel Larsen, der er 45 år og skolebestyrelsesformand på Herningvej Skole i Aalborg.

17. november 2012

fzb

26.10.16
Nye udgaver af Forældreintra og digitale elevplaner på vej
Folkeskolens fælles IT-programmer bliver udviklet og fornyet de kommende år. Skolebestyrelserne skal få emnet på dagsordenen på dialogmøderne med...
04.05.15
Kommuneforhandlinger skal give bedre kvalitet i folkeskolen
Kommunernes udgift pr. elev i folkeskolen var i 2014 på linje med udgiften i 2009. Derfor er det tid til at investere i folkeskolen.