Forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang

Inspiration til skolebestyrelsens arbejde med princippet for forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang.

Forældrenes inddragelse i deres barns læring og trivsel er den vigtigste enkeltfaktor for at løfte børnenes faglige udbytte af undervisningen.

Det er en del af det lovpligtige principområde: samarbejde mellem skole og hjem og skolens og forældrenes ansvar i samarbejdet. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så de passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det lægger inden for lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave princip for forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

Inspirationsmateriale til forældreinddragelse:

3. maj 2017

pe

22.03.17
Fællesskaber
Folkeskolens faglige og sociale fællesskaber er afgørende for inklusionen
01.03.17
AKT-lærer