Samarbejdsaftale med Aarhus Kommune

• Aarhus

Samarbejdsaftale med Aarhus Kommune

Skole og Forældre Aarhus har indgået samarbejdsaftale med Aarhus Kommune. Formålet er at styrke forældrenes rolle i de aarhusianske skoler.

Formand for Skole og Forældre Aarhus Cecilie Harrits og rådmand for Børn og Unge Thomas Medom (SF) har 30. januar 2019 skrevet under på en samarbejdsaftale mellem Skole og Forældre Aarhus og Aarhus Kommune for årene 2019-2021.

Aftalen indeholder tre fokuspunkter, som skal udmøntes i konkrete samarbejder og projekter de kommende tre år.

De tre fokuspunkter er:

• Tidlig inddagelse, åbenhed, samarbejde og dialg - også når der skal træffes vanskelige beslutninger, og budgetterne er stramme.
  • Fælles arbejde for, at flest mulige aarhusianske forældre vælger folkeskolen.
  • Fælles arbejde for at styrke rekruttering og kompetenceudvikling af engagerede forældre til arbejdet i bestyrelserne på de aarhusianske folkeskoler.

Se aftalen her: http://skole-foraeldre.dk/sites/default/files/aarhus_samarbejdsaftale_2019-2021.pdf

31. januar 2019

pe

22.04.15
Forældremøder
Se: Skole-hjem-samtale
12.09.16
Skal jeg træde ud af skolebestyrelsen, når min datter går ud af niende klasse?
Jeg blev valgt til skolebestyrelsen sidste år, og næste år er min yngste datter færdig med niende klasse. Skal jeg så træde ud af skolebestyrelsen?