Skole og Forældres Landsmøde 2019

Landsmødet holdes i år fredag den 15. og lørdag den 16. november i Nyborg

Lidt yderligere information om landsmøde 2019:

Kom og mød Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, der har givet endeligt tilsagn om at komme på landsmødet – se programlinket nedenfor.

Netværk for Specialundervisning (NFS) holder møde kl. 13.00 – 15.00. Mød folkene bag NFS med tilhørende erfaringsudveksling.
Send gerne en mail hvis du deltager på NFSmødet: ia@skole-foraeldre.dk

Tilmeldingsfrist til landsmødet er 30. september 2019

Alle forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer på vores medlemsskoler har modtaget en personlig mail med tilmeldingslink til landsmødet.

Har du ikke modtaget denne mail, kan det skyldes, at medlemskontaktdata ikke er blevet opdateret. Er dette tilfældet må du meget gerne kontakte sekretariatet på mail gr@skole-forældre.dk

Se hvordan jeres skolebestyrelse kan blive repræsenteret på landsmøde;

Her finder du programmet for landsmøde 2019

Mødematerialer:

Indkaldelse Skole og Forældres landsmøde - generalforsamling

Forslag til forretningsorden Landsmøde 2019

Forslag til valgprocedure til Hovedbestyrelsesvalgene på Landsmødet 19

9. oktober 2019

ia

Aarhus
31.01.19
Samarbejdsaftale med Aarhus Kommune
Skole og Forældre Aarhus har indgået samarbejdsaftale med Aarhus Kommune. Formålet er at styrke forældrenes rolle i de aarhusianske skoler.
14.06.19
Debat: Styrk folkeskolens inklusionsmuligheder
Børn lærer bedst i inkluderende fællesskaber. Derfor skal folkeskolen, eleverne og fællesskabet styrkes med en sund økonomi, der matcher ambitionerne...