Læs om Skole og Forældres vedtægter

Skole og Forældre er landsforening for forældre i folkeskolen.
Vi varetager interesserne for de forældre, der har børn i folkeskolen. Skolebestyrelserne er Skole og Forældres vigtigste fokusområde.

Læs vedtægterne

På Skole og Forældres landsmøde bliver der hvert år vedtaget et arbejdsprogram.

Læs Skole og Forældres arbejdsprogram for 2017

Vores arbejdsområder spænder fra rådgivning af skolebestyrelser, interessevaretagelse i forhold til regering, folketing og andre samarbejdspartnere, udgivelse af blade og håndbøger til skolebestyrelsesmedlemmer og forældre, samt rådgivning af forældre i Forældrerådgivningen.

Skole og Forældre deltager i en række råd og udvalg for at varetage folkeskoleforældrenes interesser -  se listen over råd og udvalg

Vi har ca. 7.000 medlemmer. Både skolebestyrelser og enkeltpersoner kan blive medlemmer.

Har du brug for inspiration i dit arbejde som skolebestyrelsesmedlem, kontaktforælder, forælder m.v., så se her:

Meld dig ind - bliv medlem af Skole og Forældre

Skolebørn - blad for skolebestyrelsesmedlemmer og forældre

Udgivelser  - håndbøger, pjecer m.v.

24 november 2016

lej