Få et gratis introduktionskursus om antimobbestrategi

8 gratis kurser til skolebestyrelsen tilbage i DropMob

Projekt DropMob har gennemført 162 gratis introduktionskurser for skolebestyrelser indtil videre. Nu er der 8 gratis kurser tilbage.

Har din skole brug for at få udarbejdet eller revideret antimobbestrategien, kan I nå at booke et af de sidste gratis introduktionskurser her

Det er lovpligtigt for en folkeskole at have en antimobbestrategi, og det er skolebestyrelsen, der skal udarbejde den.

DropMob-projektet blev i sin tid søsat, fordi omkring en tredjedel af folkeskolerne, trods lovkravet, ikke havde en antimobbestrategi.
Den nye lovgivning om et mobbeklagenævn, der træder i kraft efter sommerferien, gør det endnu mere nødvendigt at have styr på antimobbestrategien.

Som en del af DropMob-projektet bliver der efter sommerferien 2017 gennemført en undersøgelse, der skal vise, om der stadig er folkeskoler, der ikke har en antimobbestrategi.

31. maj 2017

sp

19.02.14
Lovforslag forringer kvalitetsrapporter om folkeskolen
Bekymrende, at kommuner kan halvere antallet af kvalitetsrapporter.
12.08.15
Guide til kontaktforældre
Køb folderen "Guide til kontaktforældre" til jeres nye kontaktforældre.