Fagmesse: Skolen i fremtiden 2011

Fagmesse om skoleudvikling for skolebestyrelser, lærere, forældre, skoleledere og elever.

Den 13. og 14. maj 2011 i FrederiksborgCentret

Messen blev afholdt i et samarbejde mellem FrederiksborgCentret og Skole og Forældre.

Se fagmessens udstillerliste

Skole og Forældre havde planlagt messens miniseminarer og herunder finder du oplægsholdernes inspirerende input:

IT i skolen v/ Lektor Dorthe Carlsen, UCSyd

Fysisk aktivitets betydning for børns læring og generelle sundhed v/ Lektor Karsten

Flekstid for store elever v/ Skoleleder Jan Lagoni, Vorbasse Skole

Paneldebat.

I panelet sad (fra v.): Jens Darket, ordstyrer,  Benedikte Ask Skotte, Skole og Forældre, Stig Andersen, Danmarks Lærerforening, Vera Rosenbeck, Danske Skoleelever, Christine Antorini, Socialdemokraterne, Charlotte Dyremose, De Konservative, Henrik Christensen, Kommunernes Landsforening.

Future College v/Skoleudviklingskonsulent Lene Jensby Lange, AFVENTER

Øvelse gør mester! EMU og Træneren, v/ Jytte Fromberg, EMU-redaktionen/elevuniverserne

Trivselsambassadører - Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen, v/ Bent Ø. Larsen, Skole og Forældre

Undervisningsminister Troels Lund Poulsen: Det vil vi med folkeskolen

Elevdemokrati i Skolen, v/Ida Ekman, Danske Skoleelever

Hvorfor skal forældre blande sig i skolen, v/ Psykolog Ole Kyed, Børnerådet

Den coachende forældreadfærd, v/Dagnæsskolen, skoleleder Lars M. Hansen, lærer Lene Månson og lærer Anne H. Andersen.

Se programmet her

4. oktober 2010

fzb

09.04.13
Skolebestyrelsens opgaver efter konfliktens ophør
Bed skolelederen om en redegørelse for tabte timer og henstil til kommunen, at de sparede lønudgifter bruges på at indhente forsømte timer.
20.04.16
Stadig flere forældre henvender sig til Forældrerådgivningen
1305 forældre fik i 2015 hjælp til at håndtere problemer med deres børns skolegang af Skole og Forældres forældrerådgivning.