Forældrerådgivningen er sikret

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini skaber ro om Forældrerådgivningens økonomi, så rådgivningen ikke længere skal leve af et-årige tilskud.

Forældre, der har brug for råd og vejledning om deres børns skolegang, kan også fremover få hjælp i Forældrerådgivningen. Minister for Børn og Undervisning, Christine Antorini, er så glad for rådgivningen, at hun har skabt ro om den fremtidige økonomi. Fremover skal Forældrerådgivningen ikke længere bygge sin virksomhed på etårige tilskud.

Læs pressemeddelelse

9. marts 2012

fzb

04.05.15
Kommuneforhandlinger skal give bedre kvalitet i folkeskolen
Kommunernes udgift pr. elev i folkeskolen var i 2014 på linje med udgiften i 2009. Derfor er det tid til at investere i folkeskolen.
16.02.12
Ministerens reformprogram er en god start
Skole og Forældre ser frem til partnerskab og hilser fokus på dansk og matematik velkommen.