Forældrerådgivningen er sikret

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini skaber ro om Forældrerådgivningens økonomi, så rådgivningen ikke længere skal leve af et-årige tilskud.

Forældre, der har brug for råd og vejledning om deres børns skolegang, kan også fremover få hjælp i Forældrerådgivningen. Minister for Børn og Undervisning, Christine Antorini, er så glad for rådgivningen, at hun har skabt ro om den fremtidige økonomi. Fremover skal Forældrerådgivningen ikke længere bygge sin virksomhed på etårige tilskud.

Læs pressemeddelelse

9. marts 2012

fzb

09.02.12
Bedre forældrekommunikation kan sænke fravær
Nye tal fra undervisningsministeriet viser for første gang landsdækkende tal for fravær blandt skoleelever.
26.09.12
Forældreinteresse vigtig for 10. klasse elevers lyst til uddannelse
Forældres interesse i elevens skolegang har stor betydning for elevers motivation for at begynde på en ungdomsuddannelse, viser ny EVA-rapport om 10...