Forældrerådgivningen er sikret

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini skaber ro om Forældrerådgivningens økonomi, så rådgivningen ikke længere skal leve af et-årige tilskud.

Forældre, der har brug for råd og vejledning om deres børns skolegang, kan også fremover få hjælp i Forældrerådgivningen. Minister for Børn og Undervisning, Christine Antorini, er så glad for rådgivningen, at hun har skabt ro om den fremtidige økonomi. Fremover skal Forældrerådgivningen ikke længere bygge sin virksomhed på etårige tilskud.

Læs pressemeddelelse

9. marts 2012

fzb

11.08.15
Nyt hæfte til skolebestyrelserne om skole-hjem-samarbejde
Alle skolebestyrelser på folkeskoler får i disse dage en pakke med ti gratis eksemplarer af Skole og Forældres nye hæfte ”Skolebestyrelsens arbejde...
09.02.12
Bedre forældrekommunikation kan sænke fravær
Nye tal fra undervisningsministeriet viser for første gang landsdækkende tal for fravær blandt skoleelever.