Nyt hæfte om elevernes læringsudbytte

Nyt onlinehæfte med råd til skolebestyrelsens arbejde med elevernes læringsudbytte.

Med folkeskolereformen skifter fokus fra undervisning til læring, så hver enkelt elevs udbytte af undervisningen bliver sat i centrum. Hvordan kan I som skolebestyrelse påvirke skolens arbejde med dette? Hvad virker godt i undervisningen, og hvilke muligheder har I for at bidrage til, at der er bedst mulig læring på jeres skole?
Det kan I blive klogere på med dette hæfte, der er nummer 2 i en serie af 8 hæfter, der behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde.

Hæfte 2: "Skolebestyrelsens arbejde - elevernes læringsudbytte" kan frit downloades her

En trykt udgave af hæftet kan købes her

27. januar 2015

fzb

09.05.12
Bevar elevplanerne
Elevplaner er den eneste skriftlige tilbagemelding fra skolen til forældrene. Karakterer alene udvikler ikke børnene, siger Skole og Forældres...
04.02.15
Plads til forbedring, hvis alle elever skal blive så dygtige som de kan
Hver tredje forælder mener, at skolen kun i ringe grad motiverer deres barn til at lære, viser ny undersøgelse fra magasinet Skolebørn.