Nyt hæfte om elevernes læringsudbytte

Nyt onlinehæfte med råd til skolebestyrelsens arbejde med elevernes læringsudbytte.

Med folkeskolereformen skifter fokus fra undervisning til læring, så hver enkelt elevs udbytte af undervisningen bliver sat i centrum. Hvordan kan I som skolebestyrelse påvirke skolens arbejde med dette? Hvad virker godt i undervisningen, og hvilke muligheder har I for at bidrage til, at der er bedst mulig læring på jeres skole?
Det kan I blive klogere på med dette hæfte, der er nummer 2 i en serie af 8 hæfter, der behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde.

Hæfte 2: "Skolebestyrelsens arbejde - elevernes læringsudbytte" kan frit downloades her

En trykt udgave af hæftet kan købes her

27. januar 2015

fzb

16.06.11
Ordinært Landsmøde 2011
Referater og årsberetninger fra det ordinære og det ekstraordinære landsmøde
10.10.17
Se de tilmeldte til DM i Skoleudvikling
Skole og Forældre og Danske Skoleelever kårer vinderne af DM i Skoleudvikling den 17. november 2017. Se de 81 deltagende udviklingsforløb her.