Nyt hæfte om elevernes læringsudbytte

Nyt onlinehæfte med råd til skolebestyrelsens arbejde med elevernes læringsudbytte.

Med folkeskolereformen skifter fokus fra undervisning til læring, så hver enkelt elevs udbytte af undervisningen bliver sat i centrum. Hvordan kan I som skolebestyrelse påvirke skolens arbejde med dette? Hvad virker godt i undervisningen, og hvilke muligheder har I for at bidrage til, at der er bedst mulig læring på jeres skole?
Det kan I blive klogere på med dette hæfte, der er nummer 2 i en serie af 8 hæfter, der behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde.

Hæfte 2: "Skolebestyrelsens arbejde - elevernes læringsudbytte" kan frit downloades her

En trykt udgave af hæftet kan købes her

27. januar 2015

fzb

29.11.16
Merete Riisager kan nå sine mål gennem skolebestyrelsen
Den nye undervisningsministers mål om øget tilfredshed i folkeskolen nås bedst og hurtigst gennem øget indflydelse til skolebestyrelsen.
30.01.15
Stigende utilfredshed med skolereformen blandt forældre
Stigende forældreutilfredshed skyldes især manglende eller dårlig implementering af folkeskolereformens elementer.