Regeringsudspil redder forældrerådgivningen

VK’regeringens udspil til en bedre folkeskole – Faglighed og Frihed – redder www.foraeldreraadgivningen.dk

Forældrerådgivningen er den eneste uvildige rådgivning af forældre til børn, der har problemer i folkeskolen.

Regeringens udspil gør bevillingen til den ellers akut lukningstruede forældrerådgivning permanent.

- Jeg er meget, meget glad for, at forældre til børn med problemer i skolen har et sted at få rådgivning – også efter nytår, siger Skole og Forældres landsformand Benedikte Ask Skotte.

Hun tager positivt mod regeringsudspillets forsøg med familieklasser og hensigterne om at styrke skole-hjem-samarbejdet. Skole og Forældres formand er også tilfreds med, at elevernes indflydelse skal øges.

- Jeg havde dog helst set, at skolebestyrelsens kompetencer blev udvidet, så der kom mere indflydelse helt ud på skolerne. Med udspillet bliver den øgede frihed især givet til kommunerne. Her ville vi forældre også gerne have været med, siger Benedikte Ask Skotte.

Yderligere kommentarer: Landsformand Benedikte Ask Skotte.

8. december 2010

fzb

09.09.15
Reformens hensigt om skoledagens længde skal overholdes
Ny undersøgelse viser, at næsten halvdelen af folkeskolerne har skemaer på mellemtrin og udskoling, der er længere end forudsat i folkeskolereformen.
03.02.12
Benedikte Ask Skotte i Frivilligrådet
Social - og Integrationsminister Karen Hækkerup udpeger Skole og Forældres formand som medlem af det nye Frivilligråd