Regeringsudspil redder forældrerådgivningen

VK’regeringens udspil til en bedre folkeskole – Faglighed og Frihed – redder www.foraeldreraadgivningen.dk

Forældrerådgivningen er den eneste uvildige rådgivning af forældre til børn, der har problemer i folkeskolen.

Regeringens udspil gør bevillingen til den ellers akut lukningstruede forældrerådgivning permanent.

- Jeg er meget, meget glad for, at forældre til børn med problemer i skolen har et sted at få rådgivning – også efter nytår, siger Skole og Forældres landsformand Benedikte Ask Skotte.

Hun tager positivt mod regeringsudspillets forsøg med familieklasser og hensigterne om at styrke skole-hjem-samarbejdet. Skole og Forældres formand er også tilfreds med, at elevernes indflydelse skal øges.

- Jeg havde dog helst set, at skolebestyrelsens kompetencer blev udvidet, så der kom mere indflydelse helt ud på skolerne. Med udspillet bliver den øgede frihed især givet til kommunerne. Her ville vi forældre også gerne have været med, siger Benedikte Ask Skotte.

Yderligere kommentarer: Landsformand Benedikte Ask Skotte.

8. december 2010

fzb

26.10.15
Folkeskolen skal ikke betale finansloven
Skole og Forældres formand siger nej tak til omprioriteringsbidraget i finanslovsforslaget. Det vil sende en regning til folkeskolerne flere år frem...
16.06.14
Skolebestyrelsesvalg 2014 - afslutning
Den gode overlevering, værktøjskasse og håndbøger til de nye bestyrelser.