Forældremøder

Her kan I som skolebestyrelse få hjælp til at styrke forældremøderne på jeres skole. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Princip for forældremøder

Forældremøder er en vigtig del af skole-hjem-samarbejdet. Det er en del af det lovpligtige principområde: samarbejde mellem skole og hjem og skolens og forældrenes ansvar i samarbejdet. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave princip for forældremøder:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

Inspirationsmateriale til gode forældremøder:

10. marts 2016

pe

30.06.14
Forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang
Inspiration til skolebestyrelsens arbejde med princippet for forældrenes deltagelse i skolens liv og barnets skolegang.
08.05.15
Princip for forældres deltagelse i skolens liv og barnets skolegang
Skole og Forældre har udviklet dette princip for forældres deltagelse i skolens liv og barnets skolegang til inspiration til skolebestyrelserne