Skole-hjem-samtaler

Her kan skolebestyrelsen få hjælp til at styrke skole-hjem-samtalerne på jeres skole. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Princip for skole-hjem-samtaler

Skole-hjem-samtalerne er en vigtig del af skole-hjem-samarbejdet. Det er en del af det lovpligtige principområde: samarbejde mellem skole og hjem og skolens og forældrenes ansvar i samarbejdet. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det lægger indenfor lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave princip for skole-hjem-samtaler

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for skole-hjem-samtaler:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

28. februar 2017

pe

26.09.17
Arbejdet med skolens vision og strategi
Sæt retning for arbejdet med en vision og en strategi for skolen
14.08.15
Princip for skolens arbejde med elevernes læring
Skole og Forældre har udviklet dette princip for skolens arbejde med elevernes læring til inspiration til skolebestyrelserne.