Skole-hjem-samtaler

Her kan skolebestyrelsen få hjælp til at styrke skole-hjem-samtalerne på jeres skole. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Princip for skole-hjem-samtaler

Skole-hjem-samtalerne er en vigtig del af skole-hjem-samarbejdet. Det er en del af det lovpligtige principområde: samarbejde mellem skole og hjem og skolens og forældrenes ansvar i samarbejdet. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det lægger indenfor lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave princip for skole-hjem-samtaler

Værktøjskassen indeholder redskaber, der hjælper jer med at lave et effektfuldt princip for skole-hjem-samtaler:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

28. februar 2017

pe

30.06.14
Opfyldelse af undervisningspligten ved udøvelse af eliteidræt eller deltagelse i musikskole
Inspiration til at lave princippet for opfyldelse af undervisningspligten ved udøvelse af eliteidræt eller deltagelse undervisningen i en musikskole
23.08.16
Tilsynet i frikvartererne er ikke ok
Vi synes ikke, at skolen fører et ordentligt tilsyn med indskolingseleverne i frikvartererne. Hvad kan vi gøre i skolebestyrelsen?