Foredrag på Lolland

Skole og Forældre, lokalafdeling Lolland, har inviteret Jens Møller Andersen til at holde foredrag.

Mandag d. 21. marts 2011 på Blæsenborg kl. 19.00 – 21.30

Foredraget sætter fokus på årsagerne til indlæringsvanskeligheder og adfærdsproblemer og fokus en tidlig indsats og etablering af et læringsrum, der kan tilgodese, stimulere og udfordre hver enkelt.

Børn møder i skolen med vidt forskellige udviklede potentialer. Det afspejles i deres kompetencer. Nogle er helt sikre på deres evner og kvaliteter og stiller krav om udfordringer. Andre har hele livet igennem været nødt til at spille op til omgivelserne for at få informationer om, hvad der i det enkelte tilfælde forventes af dem.

Jens Møller Andersen er selvstændig pædagogisk konsulent fra Odense. Han har mange års erfaring med pædagogisk udredning af elevkompetencer og afstemning af undervisning til gavn for elever med opmærksomhedsproblemer og andre problemer, der opstår når de kognitive muligheder ikke står mål med de kontekster eleven kommer i.

Alle er velkommen

Tilmelding senest torsdag d. 17.3.2011 - af hensyn til kaffebrygning - til:  leif.utermuhl@adslhome.dk

Arrangementet koster 25 kroner, der betales ved indgangen.

9. marts 2011

fzb

11.05.16
Positivt at måltal for inklusion droppes
En regeringsnedsat ekspertgruppe har netop offentliggjort et eftersyn af inklusion i folkeskolen. Konklusionen er blandt andet, at der skal være en...
09.05.12
Skuffende at Skolerådet glemmer skolebestyrelsen
Skolerådet beskæftiger sig indgående med folkeskolens ledelse i sin beretning for 2012, men glemmer fuldstændig skolebestyrelsen.