Foredrag på Lolland

Skole og Forældre, lokalafdeling Lolland, har inviteret Jens Møller Andersen til at holde foredrag.

Mandag d. 21. marts 2011 på Blæsenborg kl. 19.00 – 21.30

Foredraget sætter fokus på årsagerne til indlæringsvanskeligheder og adfærdsproblemer og fokus en tidlig indsats og etablering af et læringsrum, der kan tilgodese, stimulere og udfordre hver enkelt.

Børn møder i skolen med vidt forskellige udviklede potentialer. Det afspejles i deres kompetencer. Nogle er helt sikre på deres evner og kvaliteter og stiller krav om udfordringer. Andre har hele livet igennem været nødt til at spille op til omgivelserne for at få informationer om, hvad der i det enkelte tilfælde forventes af dem.

Jens Møller Andersen er selvstændig pædagogisk konsulent fra Odense. Han har mange års erfaring med pædagogisk udredning af elevkompetencer og afstemning af undervisning til gavn for elever med opmærksomhedsproblemer og andre problemer, der opstår når de kognitive muligheder ikke står mål med de kontekster eleven kommer i.

Alle er velkommen

Tilmelding senest torsdag d. 17.3.2011 - af hensyn til kaffebrygning - til:  leif.utermuhl@adslhome.dk

Arrangementet koster 25 kroner, der betales ved indgangen.

9. marts 2011

fzb

25.04.13
Skole og Forældre roser partierne bag indgrebet for at tage ansvar
Skole og Forældres formand er meget tilfreds med, at partierne bag det kommende regeringsindgreb nu stopper skolekonflikten.
15.09.17
Sæt fokus på udskolingen i skolebestyrelsen
Manglende motivation og dårlig trivsel er et problem i udskolingen på for mange skoler