Ny formand for Nordisk Komite

Benedikte Ask Skotte valgt som formand for forældreorganisationerne i Norden

Nordisk Komite udgøres af forældreorganisationerne fra hele Norden – Island, Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Benedikte Ask Skotte afløser Loveleen R. Brenna fra Norge på formandsposten.

Formålet med Nordisk Komite er især at fremme samarbejdet mellem skole og hjem gennem dialog og erfaringsudveksling på nordisk plan.

Benedikte Ask Skotte blev valgt for to år på en netop afholdt konference i Oslo.

Hovedtemaet på konferencen var ”Uddannelse, fremtidens kapital i Norden – om fastholdelse af unge i uddannelse”.

Læs mere om Nordisk Komité og konferencen her NordiskKomite

6. oktober 2010

fzb

29.09.16
Stadig problemer med skoledagens længde på mellemtrinnet
Ny undersøgelse fra Skole og Forældre viser, at halvdelen af skolerne ikke overholder politikernes intention om skoledagens længde på mellemtrinnet.
23.02.17
Stor stigning i antal henvendelser til Forældrerådgivningen
Forældre til børn i grundskolen bruger i stigende grad Skole og Forældres Forældrerådgivning, når der er problemer med barnets skolegang.