Tilbud: Materialer til forældre med børn i indskolingen

Restsalg af materialer til indskolingen så længe lager haves. Køb de to foldere og plakat til langt under halv pris.

Folder: Forældreguide - Læsning
Et kvarter om dagen - har du tid til det? Inspirationsfolder til forældre med barn i indskolingen som fortæller om, hvordan de kan være med til at styrke deres barns læsning.
Oplæsning indbyder til fortrolighed og giver både forældre og barn oplevelser og nærhed.

Folder: Forældreguide - Matematik

Matematik i hverdagen. Matematikken er overalt. Det er i skolen børnene lærer at arbejde med matematik, men de kender den i forvejen.
Hvor mange dage er der til jul, hvor meget kan man få for lommepengene, kan det betale sig at købe den billige mobil med det dyre abonnement?

Plakat: Gode arbejdsvaner
Plakaten 'Gode arbejdsvaner' kan være med til at sætte gang i en debat om, hvad gode arbejdsvaner er, fx på et café-møde på skolen hvor forældre, elever og lærere deltager.
'Gode arbejdsvaner' giver ideer til hvordan man kan indarbejde gode arbejdsvaner fra skolestart.

19. juni 2012

fzb

15.04.13
Forældrene har aldeles ikke vænnet sig til konflikten
Kommentatorerne vrøvler, når de siger, at danskerne har vænnet sig til konflikten mellem KL og lærerne. Forældrene har i alt fald ikke.
22.03.13
Tjek din skoles hjemmeside
Hvis der bliver lockout efter påske er det vigtigste råd, at du skal tjekke din skoles hjemmeside og forældreintra.