Underretning af hjemmet

Her kan skolebestyrelsen få hjælp til at sikre forældrenes løbende og fyldestgørende orientering om deres barns faglige og trivselsmæssige udvikling. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Underretning af hjemmet om elevens udbytte af undervisningen herunder elevplaner

Det er meget vigtigt, at skolen har en god praksis for, hvordan forældrene bliver orienteret om deres barns udbytte af undervisningen og især for, hvordan elevplanerne bliver brugt.

Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Her er en række redskaber, der kan hjælpe med at lave et effektfuldt princip:

Se også:

10. marts 2016

pe

15.06.17
Brug mødediamanten
Mødediamanten er en enkel model for behandlingen af et emne, der kan hjælpe med at gøre møderne mere kvalificerede og effektive
27.11.14
Skolens arbejde med elevernes læring
Her kan skolebestyrelserne få hjælp til at lave et princip for skolens arbejde med elevens læring. Der er princip til inspiration og hjælpeskemaer...