Underretning af hjemmet

Her kan skolebestyrelsen få hjælp til at sikre forældrenes løbende og fyldestgørende orientering om deres barns faglige og trivselsmæssige udvikling. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Underretning af hjemmet om elevens udbytte af undervisningen herunder elevplaner

Det er meget vigtigt, at skolen har en god praksis for, hvordan forældrene bliver orienteret om deres barns udbytte af undervisningen og især for, hvordan elevplanerne bliver brugt.

Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Her er en række redskaber, der kan hjælpe med at lave et effektfuldt princip:

Se også:

10. marts 2016

pe

02.10.15
Inspirationsprincip for skolefritidsordningens virksomhed
Skole og Forældre har udviklet dette princip for skolefritidsordningens virksomhed til inspiration til skolebestyrelserne.
01.10.15
Inspirationsprincip for undervisningens organisering
Skole og Forældre har udviklet dette princip for undervisningens organisering til inspiration til skolebestyrelserne.