Lokalafdeling af Skole og Forældre på vej i Aarhus

Dialog mellem delegerede på Skole og Forældres landsmøde i november 2017 fører nu til, at der stiftes en lokalafdeling af Skole og Forældre i Aarhus.

Den stiftende generalforsamling afholdes torsdag den 22. februar kl. 19.00-21.00 på Dokk1 i Aarhus.

Alle forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer på folkeskoler i Aarhus Kommune er velkomne til at deltage.

Kom og mød skolens vigtigste samarbejdspartnere i Aarhus, andre forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer og deltag i den stiftende generalforsamling. Endnu vigtigere: Vær med til at fylde vores nye lokalafdeling med liv og værdi for vores alle sammens børn og unge.

Inden selve generalforsamlingen kan du hilse på:

• Rådmand Thomas Medom (SF)
  • Formand for Børn & Unge udvalget Eva Borchorst Mejnertz (R)
  • Direktør for Børn & Unge Jan Præstholm
  • Landsformand for Skole og Forældre Mette With Hagensen
  • Formand for Århus Lærerforening Jesper Skorstengaard
  • Formand for Aarhus Skolelederforening Helle Mønster
  • Formand for BUPL i Aarhus Marianne Gilbert Nielsen

Tilmelding til skolebestyrelsesformand på Samsøgades Skole og medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse, Janus Boye, på jb@jboye.com

Mødepapirer til generalforsamlingen:

Dagsorden

Forslag til vedtægter for Skole og Forældre Aarhus

Forslag til arbejdsprogram 2018

7. februar 2018

sp

27.09.12
Det danske skolevæsen bryder den sociale arv
I Danmark er der knap 60 procents chance for at en ung mellem 20 og 34 år med ufaglærte forældre begynder på en videregående uddannelse, viser OECD-...
17.05.13
Bliv enige om en folkeskolereform!
Skole og Forældre opfordrer partierne bag folkeskoleforliget til at finde en udviklingsorienteret løsning på forhandlingerne om folkeskolereformen.