Lokalafdeling af Skole og Forældre på vej i Aarhus

Dialog mellem delegerede på Skole og Forældres landsmøde i november 2017 fører nu til, at der stiftes en lokalafdeling af Skole og Forældre i Aarhus.

Den stiftende generalforsamling afholdes torsdag den 22. februar kl. 19.00-21.00 på Dokk1 i Aarhus.

Alle forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer på folkeskoler i Aarhus Kommune er velkomne til at deltage.

Kom og mød skolens vigtigste samarbejdspartnere i Aarhus, andre forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer og deltag i den stiftende generalforsamling. Endnu vigtigere: Vær med til at fylde vores nye lokalafdeling med liv og værdi for vores alle sammens børn og unge.

Inden selve generalforsamlingen kan du hilse på:

• Rådmand Thomas Medom (SF)
  • Formand for Børn & Unge udvalget Eva Borchorst Mejnertz (R)
  • Direktør for Børn & Unge Jan Præstholm
  • Landsformand for Skole og Forældre Mette With Hagensen
  • Formand for Århus Lærerforening Jesper Skorstengaard
  • Formand for Aarhus Skolelederforening Helle Mønster
  • Formand for BUPL i Aarhus Marianne Gilbert Nielsen

Tilmelding til skolebestyrelsesformand på Samsøgades Skole og medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse, Janus Boye, på jb@jboye.com

Mødepapirer til generalforsamlingen:

Dagsorden

Forslag til vedtægter for Skole og Forældre Aarhus

Forslag til arbejdsprogram 2018

7. februar 2018

sp

22.08.13
Forældre anbefaler ikke unge en halv uddannelse
Forældre tøver med at anbefale unge en erhvervsuddannelse, når der er stor mangel på praktikpladser.
17.11.12
Mette With Hagensen ny formand for Skole og Forældre
De delegerede på Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag ny formand og næstformand, samt nyt arbejdsprogram.