Søgeresultater
-
Hold dialogmøde om folkeskolereformen
Læs forslag til køreplan for implementeringen af folkeskolereformen.
-
Understøttende undervisning
Her kan skolebestyrelserne få hjælp til at lave det lovpligtige princip for understøttende undervisning. Der er principper til inspiration, hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde og links til inspirationsmateriale.
-
Børnehaveklasse
Et barns undervisningspligt begynder den 1. august i det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år, og børnehaveklassen - eller 0. klasse, som den kaldes på de fleste skoler - er således en del af den obligatoriske, 10-årige grundskole.
-
Undervisningspligt
Alle børn, der opholder sig i Danmark, er omfattet af undervisningspligten
-
Understøttende undervisning
Den understøttende undervisning skal sikre, at eleverne møder endnu mere forskellige måder at lære på, at de har tid til faglig fordybelse, og at de får mulighed for at arbejde med et bredere udsnit af deres evner og interesser.
-
Samarbejde med det lokale kultur- og idrætsliv
Folkeskolelovens § 3, stk. 4 bestemmer, at skolerne skal indgå i samarbejder, herunder partnerskaber, med lokalsamfundets kultur-, folkeoplysnings-, idræts- og foreningsliv og kunst- og kulturskoler. Der skal også samarbejdes med lokale fritids- og klubtilbud, med den kommunale musikskole og...
-
Fællesarrangementer
Ved fællesarrangementer forstås morgensamlinger, juleafslutninger, teaterforestillinger, første og sidste skoledag, idrætsdage mv. Det er også arrangementer, der strækker sig ud over skoledagen, som fx lejrskoler og ekskursioner.
-
Læringsstile
Det er ikke alle der lærer bedst ved at sidde helt stille og lytte til læreren.
-
Arbejdsformer
Med arbejdsformer menes de måder, som eleverne arbejder på, eksempelvis at bruge deres sanser, at læse, at skrive, at stille spørgsmål og at fortælle, hvad man har lært.
-
Undervisningsmidler
Ved begrebet undervisningsmidler forstår man de bøger og materialer, der naturligt indgår i undervisningen.